Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΕΧΤ


10580803_788057131244320_5177531370412561634_o

Ως θεωρητικός της ειρήνης και εθνεγέρτης της Ουκρανίας, εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen, κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Κίεβο  στις 07/08/14.
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εμφανίστηκε  ερειστικός και απειλητικός σχετικά με τη Ρωσία. Με όλο το θράσος που αντλεί από τον πολεμικό οργανισμό που αντιπροσωπεύει έκανε επίδειξη δύναμης , δηλώνοντας:

Καλώ τη Ρωσία να αποσυρθεί από το χείλος του γκρεμού, δηλαδή να αποσυρθεί από τα σύνορα.
Συνέχισε:
H Ρωσία έχει μαζέψει σημαντικές δυνάμεις στα ουκρανικά σύνορα για να προστατεύει τους αυτονομιστές και να επεμβαίνει όλο και περισσότερο
kgglglg
Ο κ. Ραμσούσεν απαιτεί από τη Ρωσία να έχει τα σύνορά της αφύλακτα!
Αλλά  ακόμα πιο γελοία ήταν η συνέχεια των επιπλήξεών του κατά της Ρωσίας:
Mην χρησιμοποιείτε τη διαφύλαξη της ειρήνης ως πρόσχημα για πόλεμο
Ο υψηλός αξιωματούχος της οργάνωσης που αιματοκυλίζει την ανθρωπότητα με έμμεσο ή αμεσο τρόπο και τρομοκρατεί τους λαούς , μάλλον έκρινε “εξ ιδίων τα αλλότρια”.
Μετά το μάθημα περί ειρήνης, ακολούθησε το μάθημα περί ελευθερίας:
H Eλευθερία δέχεται επίθεση στην Ουκρανία
7773631376_le-premier-ministre-ukrainien-arseni-iatseniouk-a-gauche-avec-les-lunettes-et-anders-fogh-rasmussen-a-kiev-le-7-aout-2014
Τα ψεύδη συνεχίστηκαν καθ όλη την συνέντευξη Τύπου. Δήλωσε ότι  επισκέφθηκε την Ουκρανία και συνάντησε τον Πρόεδρο Ποροσένκο και τον Πρωθυπουργό Γιαστενιούκ “για να προσφέρει πολιτική υποστήριξη του ΝΑΤΟ ως απάντηση στη ρωσική επιθετικότητα”.
Θα εργασθούσμε ακόμα πιο στενά με την Ουκρανία για  μεταρρυθμίσεις στο Στρατό και στους θεσμούς  Άμυνας. Θα παρέχουμε συμβουλές σε επίπεδο πολεμικού σχεδιασμού.
Στην κυριολεξία, “Σύμβουλος Επιχειρήσεων” ο Ραμσούσεν.
Και ολοκλήρωσε με την διάδοση και προπαγάνδα της γνωστής “ρωσοφοβίας”:
“H στάση της Ρωσίας δημιουργεί μια νέα κατάσταση σε επίπεδο ασφάλειας της Ευρώπης”
rtl tv/sveda tv
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.