Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο παγκοσμίως γνωστός ηθοποιός-τραγουδιστής ”Steven Seagal” σε συναυλία στην Σεβαστούπολη με την σημαία των ”Νεο-Ρώσων”.


steven seagal 1

Ο πασίγνωστος ηθοποιός-τραγουδιστής και μάλιστα μακροχρόνιος φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν ,”Steven Seagal” βρέθηκε στην Σεβαστούπολη το Σάββατο πάνω σε μία σκηνή διακοσμημένη με την σημαία των ”Νεο-Ρώσων” στην Ουκρανία.Ο δημοφιλής Αμερικανός δεν δίστασε να παίξει με την μπλουζ μπάντα του σε μία μοτο-συγκέντρωση στην Σεβαστούπολη με φόντο την σημαία των Νεο-Ρώσων.

UKRAINE-CRIMEA--RUSSIA-POLITICS-CRISIS
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ”Ria Novosti” ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε ότι ήρθε στην Κριμαία,επειδή η μουσική ενώνει τους ανθρώπους.Ωστόσο το τραγικό είναι πως ο ”Steven Seagal” είχε αποκλειστεί από ένα μπλουζ φεστιβάλ  που γινόταν μέσα στο καλοκαίρι πριν λίγο καιρό στην Εσθονία.Αποκλείστηκε επειδή είναι υπέρ της προσάρτησης της Κριμαίας στην Ρωσία.
 Παράλληλα ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξη του τον Μάρτιο σε ρωσική εφημερίδα δήλωσε ότι βρίσκει απολύτως λογική την βούληση του Προέδρου Πούτιν να προστατέψει όσους ζούνε στην Κριμαία.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.