Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

30 χρόνια... «μελετούν» τη μία από τις τρεις επιγραφές τής Αμφιπόλεως !


 Όσο για τις άλλες δύο (που βρέθηκαν προ ολίγων ημερών), όλως τυχαίως, εξαφανίσθηκαν


Δεν θα αφήσω να βγει η αλήθεια στο φως ! Με λένε Μενδώνη (κάτι σαν το Μελιδώνη ένα πράγμα...)
Μέσα στο πεδίο των αντιμαχόμενων απόψεων των αρχαιολόγων και ιστορικών περί του ενοίκου του τύμβου Καστά και της χρονολόγησης αυτού, μία πληροφορία που έρχεται μέσω των δηλώσεων της κ. Περιστέρη την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, φαίνεται πως θα τροφοδοτήσει με καινούργια σενάρια την υπόθεση. Η πληροφορία που έδωσε η κ. Κατερίνα Περιστέρη φαίνεται πως κρύβει ένα μεγάλο μυστικό 30 χρόνων (!!!).
 Και μπορεί να πέρασε «στα ψιλά» και απαρατήρητη από όλους, όχι όμως και από εμάς στο...
Η συνέχεια εδώ
Τελικά έχουν ανακαλυφθεί δύο επιγραφές στην Αμφίπολη; Εάν ναι, γιατί αποκρύπτονται; Επιμένει τοπική εφημερίδα της Καβάλας για την ύπαρξη δύο επιγραφών στον τύμβο της Αμφίπολης, οι οποίες «φωτίζουν» το μυστήριο για τον ένοικο του τάφου. 
Σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της αναφέρει:
«Με τις εντυπωσιακές εικόνες από τις δύο Καρυάτιδες, συνεχίστηκαν οι αποκαλύψεις από τον μεγάλο ταφικό μνημείο του μεγάλου Τύμβου της Αμφίπολης. Ολόσωμες πλέον οι δύο κόρες εκθέτουν την ομορφιά τους και πάλι στο φως, μετά από 2.300 χρόνια, παραμένοντας ωστόσο «σφίγγες» καθώς δεν δίνουν κανένα νέο στοιχείο για τον ένοικο ή τους ένοικους  του νεκρικού θαλάμου.
Εκτός βέβαια και αν τις επόμενες ημέρες επιβεβαιωθεί αυτό που γράψαμε στο...
Η συνέχεια  εδώ
esxatianasxesi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.