Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Aπαγόρευσαν σε εκατοντάδες ανθρώπους την παρουσία στον Μελιγαλά και πανηγυρίζουν γιατί "πήγαν λιγότεροι από πέρυσι"...


Αφού πρώτα αναίτια η αστυνομία απέκλεισε την παρουσία στον Μελιγαλά σε εκατοντάδες ανθρώπους καθώς  είχε αποκλείσει από νωρίς το χώρο και δεν επέτρεπε σε οργανωμένες ομάδες και λεωφορεία να φθάσουν έως εκεί, παρά μόνο σε μεμονωμένους πολίτες...
...μετά ευχαριστημένοι αυτοϊκανοποιούνται ενημερώνοντας τους αναγνώστες τους ότι :

 "Πάντως, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του enikos.gr, η φετινή εκδήλωση στο Μελιγαλά, δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή, με τα εκατοντάδες μέλη της ΧΑ που είχαν κατακλύσει τους χώρους γύρω από το μνημείο. Σήμερα, συγκεντρώθηκαν 300 άτομα."


Την ίδια ώρα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ επιδεικνύονται  όπλα που "υπήρξαν μέρος της κορυφαίας στιγμής της ταξικής πάλης στην Ελλάδα, που έγραψαν οι μαχητές και οι μαχήτριες του ΔΣΕ το διάστημα 1946-1949".

Ευτυχώς που έχουμε ..."δεξιά" κυβέρνηση...
kolotoubes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.