Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ


Voir l'image sur Twitter

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
O δημότης Βρυξελλών  Yassine Lachiri που έφυγε και προστέθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και που αποκαλείται πλέον Abu Saif απευθύνει κάλεσμα “στους αληθινούς μουσουλμάνους “μέσα από την ιστοσελίδα του στο   Facebook να σκοτώσουν τους απίστους που συναντούν στο δρόμο τους.

Γράφει :”Οι εμίρηδες του Χαλιφάτου σας διατάζουν να σκοτώνετε κάθε άπιστο που συναντάτε στο δρόμο σας ως αντίποινα στις επιθέσεις που δέχονται οι μουσουλμάνοι σε Συρία και Ιράκ ” . “Eσείς λιοντάρια του ισλάμ μην παραμένετε θεατές και σκοτώστε όσους περισσότερους απίστους μπορείτε “.Ο 31χρονος μάγειρας δημότης Βρυξελλών πήγε στη Συρία εδώ και 2 χρόνια και εντάχθηκε στη “Daech” (Ισλαμικό Κράτος Etat ) αφού αρχικά στρατολογήθηκε στο συριακό παρακλάδι της  Al-Qaida την Jabhat Al-Nusra. Τον Σεπτέμβρη ο  Abu Saif είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του με ζώνη εκρηκτικών.Ο ισλαμιστής είναι γνωστός στις βελγικές αρχές.Το  2005 είχε καταδικαστεί σε 5ετή φυλάκιση εκ της οποίας όφειλε να εκτίσει τα 4 έτη για τον θάνατο με μαχαίρι του 18χρονου   Mustapha Kadi που διαπράχθηκε το  2003.Η όλη υπόθεση είχε να κάνει με διακίνηση ναρκωτικών. ( Het Laatste Nieuws ,7sur7.be 25.09.14)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.