Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ηνωμένο Βασίλειο : Συγκεντρώνουν πληροφορίες τα πολεμικά αεροσκάφη που στάλθηκαν στο Ιράκ


raf-tornado-pilot-story-top

Απόδοση: Λούρου Σταυρούλα
Βρετανικά αεροσκάφη που στάλθηκαν να ενταχθούν στην καταπολέμηση του ISIS έχουν πραγματοποιήσει αποστολές αναγνώρισης , αλλά δεν έχουν ακόμη στοχευμένες μαχητικές θέσεις , δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το αεροσκάφη θα βοηθήσουν στον καθορισμό στόχων για μελλοντικές αποστολές , σύμφωνα με το υπουργείο .

Είναι έτοιμοι να χτυπήσουν , όταν χρειάζεται, ανέφερε το υπουργείο .
Τα Royal Air Force Tornadoes εστάλησαν από την αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου στην Κύπρος στο Ιράκ , σύμφωνα με το υπουργείο άμυνας . Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το υπουργείο φαίνεται να δείχνουν δύο αεροσκάφη .
Ένα αεροσκάφος τύπου tanker υποστηρίζει τους βρετανούς μαχητές , όπως δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας , προσθέτοντας ότι τα αεροσκάφη μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου συνέχισαν να εφοδιάζουν προμήθειες σε κουρδικές δυνάμεις που αγωνίζονται κατά του ISIS .
Η Βουλή εξουσιοδότησε αεροπορικές επιδρομές από τις βρετανικές δυνάμεις την Παρασκευή εναντίον του ISIS στο Ιράκ , αλλά όχι στη Συρία .
Πηγή: http://edition.cnn.com/
gorga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.