Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή είναι η δημοκρατία των ναζί. ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.


skoupidiaΣυγκλονιστικό:ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Ουκρανοί ακραίοι εθνικιστές πέταξαν έναν βουλευτή μέσα στα σκουπίδια.

  Οι ακτιβιστές του εθνικιστικού κόμματος ”Svoboda” μαζί με εκπροσώπους της εξτρεμιστικής ομάδας ”Pravy sektor” πετάξανε μέσα στα σκουπίδια τον βουλευτή ”Vitali Jouravsky”.Η είδηση έγινε γνωστή αρχικά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


  Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου,  έλαβε χώρα μία συνάντηση των εθνικιστών που απαιτούν από το κοινοβούλιο να επανεξετάσει  τον νόμο περί εξιλασμού της χώρας.Η συγκέντρωση τους πραγματοποιήθηκε  κοντά στο κτίριο της”Verkhovna Rada”. Οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές δεν άφησαν τον ” Jouravsky” να βγει έξω από τα σκουπίδια που τον πετάξανε κατηγορώντας τον πως ” εξ’αιτίας ανθρώπων σαν κι αυτόν, οι αδελφοί και οι φίλοι τους πεθαίνουν.”
Ο ”Jouravsky” εξελέγη στο κοινοβούλιο, ως μέλος του Κόμματος των Περιφερειών. Από τον Φεβρουάριο, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Οικονομικής Ανάπτυξης της χώρας.
Πηγή:Voix De La Russie
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.