Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπρια ευρωβουλευτής Θεοχάρους: Κυρώσεις στη Ρωσία, χάδια στην Τουρκία




Την παράνομη επίσκεψη Νταβούτογλου στα κατεχόμενα κατήγγειλε η Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο με αφορμή τη συζήτηση για το Ουκρανικό.

Η Κύπρια Ευρωβουλευτής έψεξε την επιλεκτική εφαρμογή του δικαίου και ανέφερε ότι η ΕΕ επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία ενώ την ίδια στιγμή χαϊδεύει την Τουρκία. Η Τουρκία, είπε, κατέχει για 40 χρόνια μέρος ενός κράτους μέλους της ΕΕ και αντί η Ένωση να της επιβάλει κυρώσεις τη χαϊδεύει.
«Σήμερα ο Πρωθυπουργός αυτής της κατοχικής χώρας βρίσκεται στην πατρίδα μου. Εμείς ως ΕΕ εκτρέφουμε αυτό το τέρας με την πολιτική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών», κατέληξε. 
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.