Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μόδα: Εταιρείες ενδυμάτων στην Ινδονησία πωλούν ρούχα για στήριξη στο ΙΚΙΛ!


Εταιρείες ενδυμάτων στην Ινδονησία πωλούν ρούχα για στήριξη στο ΙΚΙΛ!

Ένα μέτρο κι ένα μίλκο τα μεμέτια της Ινδονησίας το παίζουν και αντεροβγάλτες….
Εταιρεία ενδυμάτων στην Ινδονησία έχει φτιάξει ειδική σελίδα στο facebook, όπου προωθεί ρούχα στήριξης στο ισλαμικό χαλιφάτο που πνίγει στο αίμα το Ιράκ και την Συρία. Η ινδονησιακή εταιρεία με την επωνυμία “Kaos Islamic State of Iraq and Sham” πουλάει μαύρα μπλουζάκια που φέρουν στάμπα με το εμετικό μήνυμα: «Όλοι είμαστε ΙΚΙΛ», με στάμπες όπλων, με αραβικές φράσεις που σίγουρα δεν μεταφέρουν λόγια αγάπης…

jihad-our-choice

Επίσης, ξανά στην Ινδονησία, άλλη εταιρεία, η Rezji.com, η οποία αυτοδιαφημίζεται ως «η απόλυτη μάρκα ενδυμάτων για το ισλαμιστικό κίνημα», ζητάει από τους μουσουλμάνους να υποστηρίξει το ΙΚΙΛ αγοράζοντας μπλουζάκια πόλο με το σήμα του ισλαμικού κράτους στο ύψος της καρδιάς. Η ίδια εταιρεία, διαφημίζει και κουκλάκια που αναπαριστούν μέλη του ΙΚΙΛ, μαυροντυμένα, με σημαίες του χαλιφάτου και κρατώντας όπλα, που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος καταβάλλοντας μόλις το ποσό των 4 δολλαρίων περίπου.
isis-polo

Η Kavkaz Struggle Wear, με έδρα επίσης στην Ινδονησία, κυκλοφορεί σειρά ρούχων με τίτλο «Τζιχάντ». Τα μπλουζάκια της σειράς φέρουν τύπωμα φιγούρας τζιχαντιστή, με λογότυπο που αναφέρει: «Η τζιχάντ είναι επιλογή μας»!
ahmed-yassin-hoodie

Άλλη εταιρεία, η ZirahMoslem.com, η οποία δραστηριοποιείται στο facebook με πάνω από 9.000 μέλη και έχει έδρα και πάλι στην Ινδονησία, επικεντρώνει τις πωλήσεις της σε γενικότερη ισλαμιστική συνθηματολογία. Τα μπλουζάκια που προωθεί φέρουν την μουτσούνα του ιδρυτή της Χαμάς, Σεΐχη Ahmed Yassin, ενώ ρούχα με Παλαιστίνιους τρομοκράτες αποτελούν την πρώτη επιλογή των πελατών της εταιρείας.
isis-figures

Το ισλάμ αποτελεί περίπου το 89% των πιστών σε ολόκληρη την χώρα, καθιστώντας την Ινδονησία ως την χώρα με τον μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό παγκοσμίως, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο συνολικός πληθυσμός της ανέρχεται στα περίπου 237 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 203 είναι ισλαμιστές. Η δε πλειοψηφία των ισλαμιστών κατοίκων ανήκει στους Σουνίτες, οι οποίοι εμμένουν στον λόγο και τις παραδόσεις του μωάμεθ, είναι πολύ πιο συντηρητικοί από οποιαδήποτε άλλη ισλαμική κάστα και έχουν τα υψηλότερα κρούσματα τρομοκρατίας στους κύκλους τους. Κοινώς, μένουν πιστοί στις διδαχές και τα κηρύγματα του προφήτη τους…
we-are-all-isis-t-shirt 1

Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.