Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Κουλούρια σε σχήμα αιδοίου προσέφερε εθελόντρια σε μαθητές δημοτικού σχολείου!


Κουλούρια σε σχήμα αιδοίου προσέφερε εθελόντρια σε μαθητές δημοτικού σχολείου!

Εθελόντρια σε δημοτικό σχολείο των ΗΠΑ άδραξε την ευκαιρία να διαδηλώσει υπέρ της ισότητας και του φεμινισμού φτιάχνοντας κουλουράκια για το συγκεκριμένο σχολείο. Και θα ρωτήσετε εύλογα τι σχέση έχει ο φεμινισμός με τα κουλουράκια για τα ανήλικα παιδιά; Προφανώς καμία για ανθρώπους που έχουν σώαστας φρένας… Αλλά όταν πρόκειται για παλαβή έχει και παραέχει!

Η εθελόντρια και μάλιστα μητέρα ανήλικου μαθητή του σχολείου επέλεξε να ψήσει κουλουράκια σε σχήμα αιδοίων και δη «μικρά, ψωμομένα, λευκά, μελαχρινά, ξυρισμένα» κ.λπ.!
Φυσικά, μόλις η δασκάλα της τάξης αντίκρυσε τα κουλουράκια ενημέρωσε την εθελόντρια ότι είναι απόλυτα ακατάλληλα για παιδάκια του δημοτικού, με την τελευταία να ορύεται και να φεύγει από το σχολείο αφήνοντας τα κουλουράκια στην είσοδο του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς φρόντισε να αποστείλει στην δασκάλα μια σειρά ηλεκτρονικών μηνυμάτων,στα οποία, μεταξύ άλλων, της εύχεται να πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.