Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΩΣ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΕΞΩ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ


ΠΩΣ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΕΞΩ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ

Απατεώνες γερμανοί μας κλέβετε ακόμα και μετά κατηγορείτε εμάς για φοροφυγάδες
Δήλωναν στο τελωνείο 30-40% μειωμένη την τιμή των αυτοκινήτων και έκλεβαν τους φόρους. Τα λεφτά μετά τα έβγαζαν έξω με εικονικά τιμολόγια που τους έστελναν από το Βερολίνο δήθεν για έξοδα... εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας! Στους έλληνες πουλούσαν τα αυτοκίνητα με τις παλιές υψηλές τιμές, με αποτέλεσμα η Μερσεντές μετά την κρίση να πουλάει τα μισά αυτοκίνητα, αλλά να έχει τα ίδια κέρδη που είχε πριν την κρίση !!! Χάιλ Χίτλερ !...

Μάλιστα έκαναν και εικονικές συμβάσεις ότι η μυστική εταιρεία διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο τεχνογνωσίας για το προσωπικό στην Γερμανία προκειμένου να δικαιολογεί την εκροή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που προέρχονταν από φοροδιαφυγή. Η απάτη της Μercedes που αναδεικνύεται σε υπ΄ αριθμόν ένα φοροφυγά στην Ελλάδα συνιστά γιγαντιαίο πολιτικό, οικονομικό και δικαστικό σκάνδαλο με δεδομένη την ασυλία την οποία εξακολουθεί να απολαμβάνει ακόμα και σήμερα.
Το μέγεθος της απάτης είναι τεράστιο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η Μercedes εμφανίζει στη διάρκεια της κρίσης των τελευταίων πέντε χρόνων να έχει τα ίδια κέρδη παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις της μειώθηκαν περισσότερο από 50%. Βέβαια οι γερμανοί φοροφυγάδες συνέχιζαν να πωλούν στους έλληνες αυτοκίνητα με τις παλιές υψηλές τιμές.
Το γερμανικό μεγαθήριο για μια ακόμα φορά, ενώ πιάστηκε στα πράσα για φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, φαίνεται ότι τη βγάζει καθαρή.
Χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα το σύστημα που προστατεύει μονίμως τις γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, προσπαθεί να τη γλυτώσει με κάποιο μικρό πρόστιμο, το οποίο στο τέλος δεν πρόκειται καν να το πληρώσει χρησιμοποιώντας τα γνωστά κόλπα με τις ρυθμίσεις, τους συμβιβασμούς και τους διακανονισμούς.
Κανένα από τα κορυφαία στελέχη της Μερσεντές δεν κλήθηκε ούτε για να κρατηθούν τα προσχήματα, ούτε καν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τα κακουργήματα της μη απόδοσης παρακρατούμενων φόρων, όπως είναι ο ΦΠΑ.
Βέβαια δεν μιλάμε για αυτόφωρες διαδικασίες, χειροπέδες και συλλήψεις. αυτά είναι μόνο για τους ταλαίπωρους έλληνες οι οποίοι διαπομπεύονται από αστυνομία και Δικαιοσύνη ακόμα και για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ.
Προφανώς στην Ελλάδα η ισονομία και η αρχή της αναλογικότητας στην εφαρμογή των ποινών και των νόμων δεν ισχύει για τους γερμανούς.
Αυτοί έχουν εξασφαλίσει από το σύστημα ιδιότυπη ασυλία γι΄ αυτό λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα.
Προκλητικοί οι γερμανοί λήσταρχοι φτάνουν στα έσχατα όρια αθλιότητας όταν κατηγορούν τους έλληνες ως φοροφυγάδες. Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσει η Δικαιοσύνη για να μάθουν όλοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη ποιοι είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες που λήστεψαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.
kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.