Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προελαύνει… Σκάνερ θα ελέγχει τι τρώνε οι μικροί μαθητές στην Αγγλία!


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προελαύνει… Σκάνερ θα ελέγχει τι τρώνε οι μικροί μαθητές στην Αγγλία!

Απόλυτος έλεγχος ακόμα και στο φαγητό επιβάλλεται στην Δύση
Μαθητές στην πόλη Stourbridge της Αγγλίας θα αναγκάζονται να σκανάρουν τα αποτυπώματά τους κάθε φορά που εισέρχονται στο σχολείο τους, προκειμένω η σχολική επιτροπή να επιτηρεί την δίαιτά τους! Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό έχει κατασκευαστεί ειδικό μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας, το οποίο θα μετατρέπει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σε βιομετρικά δεδομένα, τα οποία με την σειρά τους θα αναγνωρίζουν την ταυτότητα του μαθητή μεταξύ των 1.200 συνολικών μαθητών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ο δε διευθυντής του σχολείου δήλωσε ενημερώνοντας τους γονείς των μαθητών τον περασμένο μήνα ότι: «Αποσκοπούμε στο να έχουμε ένα σύστημα που δεν θα απαιτεί χρήματα. Η τροφοδοσία του σχολείου είναι η καλύτερη λύση για τους γονείς, καθώς δεν χρειάζεται να δίνουν στα παιδιά τους χρήματα για μεσημεριανό. Δεν θα αποθηκεύουμε τα δακτυλικά αποτυπώματα. Η κίνησή μας αυτή έχει να κάνει με το όφελος των μαθητών μας και των οικογενειών τους. Θα μπορούμε, επίσης, να επιτηρούμε τα προϊόντα που αγοράζουν τα παιδιά, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι τρέφονται υγιεινά».
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.