Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ στη Βρετανία: Ούτε ΑμεΑ δεν γλιτώνουν από τα «νύχια» των μουσουλμάνων βιαστών!


Σοκ στη Βρετανία: Ούτε ΑμεΑ δεν γλιτώνουν από τα «νύχια» των μουσουλμάνων βιαστών!

Τρεις μουσουλμάνοι έφηβοι εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγορούμενοι για το βιασμό γυναικών με μαθησιακές δυσκολίες.
Οι 18χρονοι Ameen Noori και Nasir Huq, κατηγορούνται ότι βίασαν τις δύο γυναίκες σε ένα διαμέρισμα στο Croydon, τον Απρίλιο του 2013, ενώ ο επίσης 18χρονος Ahmad Faiq κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.
Οι τρεις φοιτητές παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο του Croydon την Τετάρτη.
Με τη βοήθεια ενός διερμηνέα, δήλωσαν μόνο τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους.

νουρι
Ο Noori κατηγορείται για το βιασμό μιας 16χρονης κοπέλας το διάστημα μεταξύ 17-20 Απριλίου του 2013, ενώ επίσης κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μίας άλλης γυναίκας στο διάστημα 4-7 Απριλίου.
χακ
Ο Huq κατηγορείται για το βιασμό μιας γυναίκας στο διάστημα μεταξύ 17-20 Απριλίου του 2013.
φαικ
Ο Faiq αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μίας 16χρονης στο διάστημα μεταξύ 4-7 Απριλίου του 2013.
Οι κατηγορούμενοι δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση μέχρι την 1η Οκτωβρίου, οπότε θα εμφανιστούν εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.