Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το τούρκικο προξενείο συγκεντρώνει τους μοσουλμάνους της Ελλάδας στο… κόκκινο κοπάδι


Το τούρκικο προξενείο συγκεντρώνει τους μοσουλμάνους της Ελλάδας στο… κόκκινο κοπάδι

Το τουρκικό προξενείο στέλνει νέους σε όλη την Ελλάδα για να περιχαρακώσει όσους νεαρούς μουσουλμάνους ζουν διάσπαρτοι στην χώρα. Στόχος ; Να μην ξεφύγει ούτε ένας που θα μπορούσε να είναι μέλος μιας ομάδας που θα κλείσει την Ελλάδα στις φούχτες τους.
Με λεφτά του τουρκικού προξενείου και δυναμικό σχέδιο εξόρμησης νεαροί μουσουλμάνοι που κατάγονται από την ελληνική Θράκη ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας για να συναντήσουν «δικούς τους»που ζουν η σπουδάζουν εκεί.

Το τμήμα συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης προσπαθεί να μαζέψει και να οργανώσει τους νεαρούς μουσουλμάνους ώστε να μην ξεφύγει κανείς από το κόκκινο κοπάδι που ενεργά πια πιο πολύ με το από πριν έχει δραστηριοποιηθεί προσπαθώντας να εξαπλωθεί παντού με δυναμικά στελέχη.
Η κίνηση αυτή περιλαμβάνει στήριξη από γνωστά ονόματα της Τουρκίας που έρχονται στην Ελλάδα μετά από κάλεσμα του Τουρκικού προξενείου και μαζί με την ομάδα επιστημόνων ταξιδεύουν να συναντήσουν τους υπόλοιπους που βρίσκονται διάσπαρτοι.
Οι συναντήσεις γίνονται απόλυτα μυστικά από το γύρω περιβάλλον ενώ υπάρχει πλέον μεγάλος και στενός δεσμός των νεαρών μουσουλμάνων σε όποιο σημείο και να βρίσκονται.
Η G.A.T.(Κοινότητα Νέων Επιστημόνων) είναι τμήμα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ουσιαστικά αποσκοπεί στην περιχαράκωση των νέων μουσουλμάνων που κατάγονται από την ελληνική Θράκη.
Τους συνοδεύουν Τούρκοι επιστήμονες που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα με έναν και μόνο σκοπό να κατακτήσουν την Ελλάδα και μέσα από την ελίτ του τουρκικού πνεύματος .
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.