Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Γεωπολιτικοί-λαθρέμποροι με στρατιωτικές φόρμες» γυμνάζονται στο Αιγαίο




Τελειώνει η καλοκαιρινή σαιζόν και ετοιμάζονται να έρθουν τα τελευταία φθινοπωρινά γκρουπ με τουρίστες. Από κοντά και ¨οι λαθρέμποροι της ιστορίας και των γενοκτονιών¨.
Οι Τούρκοι Ευέλπιδες ασκήθηκαν σε ασκήσεις Κομάντος από Αξιωματικούς των Ειδικών Δυνάμεων και μοναδικό αντικείμενο είχαν την προσέγγιση ,απόβαση και κατάληψη νησιών του Αιγαίου . Και γιατί δεν πάνε να κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων στην ουδέτερη ζώνη που θέλει να ανοίξει η Τουρκία εις βάρος των συνόρων της Συρίας και του Ιράκ;

Από χθες το λαθρεμπόριο με τα συνεταιράκια τους τζιχαντιστές τελείωσε εν όψη των συμμαχικών βομβαρδισμών που ήδη ξεκίνησαν. Σου λέει εκεί σε λίγο θα φάει ¨ μύγα ΣΙΔΕΡΟ και το κουνούπι ΑΤΣΑΛΙ¨ με την φωτιά των Συμμάχων και των Ρώσων που πάει να πέσει .Αλλά και που ξέρεις τι γίνεται με τους Κούρδους που μπορεί να ξαναθυμηθούν τι τους κάναμε.
Άρα το καλύτερο μέρος για ¨λαθρεμπόριο βραχονησίδων, ΑΟΖ και γκρίζων ζωνών και μάλιστα πλούσια ενεργειακών ¨ είναι το φετινό φθινόπωρο στο γαλάζιο Αιγαίο.
Σε ποιο ζωνάρι της φόρμας άραγε έχετε ¨τα περίφημα κόλλυβα του Γέροντος Παισίου¨ ;
Σας περιμένουν μες του Αιγαίου τα νερά ορατοί και αόρατοι ¨φίλοι¨ σας. Γι αυτό τουλάχιστον να προλάβετε να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.