Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ «ΤΖΙΧΑΝΤ»!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ «ΤΖΙΧΑΝΤ»!

Τι ετοιμάζουν στην Θράκη οι τουρκοκίνητες οργανώσεις ;
Τις τελευταίες ώρες μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στην Κομοτηνή αλλά και σε άλλες περιοχές της Θράκης με τις μουσουλμανικές νεολαίες να μαζεύονται στα γραφεία των οργανώσεών τους .
Η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κυρίου Βαρθολομαίου έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στην μουσουλμανική μειονότητα που θεωρεί ότι η κίνηση του Πατριάρχη να μιλήσει τόσο έντονα για την δίωξη των Ορθοδόξων Χριστιανών στη Μέση Ανατολή ήταν κίνηση με νόημα.

Στις μουσουλμανικές κοινότητες που βρίσκονται σε εγρήγορση εδώ και μέρες έκαναν την εμφάνισή τους Τούρκοι αξιωματούχοι που συνομίλησαν με τους νέους και τους ζήτησαν να επιδείξουν θάρρος και να προστατεύουν τα ιδεώδη τους.
Μάλιστα τους επεσήμαναν για άλλη μια φορά ότι όσο υπάρχει το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή τότε να νιώθουν ασφάλεια και υπεροχή.
Πληροφορίες μάλιστα του HELLASFORCE θέλουν τους νεαρούς να εγγράφονται σε λίστες εκπαίδευσης οι οποίοι με αριθμό και καρτέλα θα εκπαιδευτούν πνευματικά και πολεμικά με ότι αυτό συνεπάγεται σε ειδικά στρατόπεδα που θα τους υποδείξουν οι ανώτεροι τους.
Ο στόχος των εκπαιδεύσεων αυτών είναι «να μεταφέρουν την δύναμη του πνεύματος που τους δωρίζει η θρησκεία τους και στο σώμα ώστε να υπάρχει αρμονία για την εκπλήρωση των σκοπών τους όταν χρειαστεί να προστατεύσουν την μοναδικότητα τους .»
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.