Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κρεμλίνο: Αλλο είπε ο Πούτιν για το Κίεβο, άλλο μεταδόθηκε…


Putin1111
Αξιωματούχος του Κρεμλίνου δήλωσε σήμερα ότι τα σχόλια του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σύμφωνα με τα οποία η Ρωσία θα μπορούσε να καταλάβει το Κίεβο σε διάστημα δεκαπέντε ημερών απομονώθηκαν από το πλαίσιό τους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ.

«Απομονώθηκαν από το πλαίσιό τους και είχαν τελείως διαφορετική σημασία», δήλωσε ο Γιούρι Ουσακόφ.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας La Repubblica, ο Πούτιν είπε στο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο: «Αν θέλω, μπορώ να καταλάβω το Κίεβο σε δύο εβδομάδες».
Προφανώς ο Πούτιν ήθελε απλά να δείξει ότι, παρότι η Ρωσία θα μπορούσε να επέμβει αστραπίαια στο Κίεβο, όπως παραλίγο να κάνει το 2008 στην Τιφλίδα, προτιμά τις ειρηνευτικές συνομιλίες, μολονότι τα ρωσικά συμφέροντα καταπατούνται.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.