Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΗΠΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΟΗΕ

Πορφύρης/Σταφυλά
Ανταποκριτές  του Reuters στη Νέα Υόρκη μεταδίδουν σήμερα Πέμπτη 25/09/14 ότι ο Πρωθυπουργός του Ιράκ διέρρευσε σε μικρή ομάδα δημοσιογράφων ότι το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει τρομοκρατικές επιθέσεις στα μετρό του Παρισιού και της Αμερικής.

 Ο νέος Πρωθυπουργός του Ιράκ, Haider al-Abadi δήλωσε στη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν για την ετήσια Γ.Σ. του ΟΗΕ, ότι το πρωί έλαβε  πληροφορίες από τις μυστικές τους υπηρεσίες  για σχεδιασμό  τρομοκρατικών επιθέσεων στα μετρό του Παρισιού και των ΗΠΑ, από μέλη του Ισλαμικού Κράτους.
Οι πληροφορίες αξιολογήθηκαν ως αξιόπιστες καθώς προέρχονται από ανακρίσεις σε αιχμαλώτους του ISIS και  έχουν διασταυρωθεί με ερωτήσεις και σε άλλους κρατουμένους.
“Σήμερα που βρίσκομαι εδώ , έγινα αποδέκτης εξακριβωμένων πληροφοριών από τη Βαγδάτη όπου συνελλήφθησαν κάποια τρομοκρατικά στοιχεία που σχεδίαζαν μέσω του Ιράκ ενεργοποίηση δικτύων για επιθέσεις εκτός Ιράκ..” .
Σχεδιάζουν επιθέσεις στους υπόγειους συρμούς στο Παρίσι και στις ΗΠΑ. Όταν ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες για ονόματα, ημερομηνίες, τοποθεσίες και πόλεις, μου δόθηκαν οι αντίστοιχες απαντήσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για αξιόπιστες πληροφορίες.”
Από σήμερα η Γαλλία έχει ανακοινώσει την αύξηση μέτρων ασφαλείας στις μεταφορές και στους δημόσιους χώρους, μετά τον αποκεφαλισμό του Γάλλου φυσιολάτρη στην Αλγερία.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.