Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞ.ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ:ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΣΧEΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ


Syrie: la Russie rejette le projet de résolution déposé à l'ONUΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞ.ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ:ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΣΧEΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΚ


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Η Μόσχα θα υποστηρίξει το σχέδιο ψηφίσματος της μάχης κατά των τζιχαντιστών στη Συρία και στο Ιράκ που υποβάλουν οι ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.Την πολύκροτη αυτή ανακοίνωση έκανε την Τετάρτη ο ρώσος Υφυπουργός των Εξωτερικών   Guennadi Gatilov.

“Θα υποστηρίξουμε αυτό το ντοκουμέντο αφού λαμβάνει υπόψην του τις προτεραιότητές μας. Συμμετείχαμε στη διαμόρφωση του κειμένου ” δήλωσε ο υψηλόβαθμος ρώσος διπλωμάτης.
Το Ισλαμικό Κράτος  που αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της επιχείρησης είχε ως  προγενέστερη ονομασία του το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε.  Δραστηριοποιήθηκε αρχικά στη Συρία όπου επιδόθηκε σε πλήθος μαζικών εγκλημάτων ανοσιοουργηματικού χαρακτήρα. Εδώ και κάποιους μήνες επκτάθηκε στο Ιράκ κατακτώντας ένα σημαντικό ποσοστό εδαφών ενώ πρόσφατα μαζί με το Μέτωπο της Νίκης την αλ Νόσρα εισέβαλε ως και στο Λίβανο. Στα τέλη Ιουλίου ανακοίνωσε την ίδρυση ψευδοχαλοφάτου στα συροιρακινά εδάφη που έχει αποσπάσει.
Η σύμπραξη ΗΠΑ Ρωσίας στην καταπολέμηση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή γεννά ελπίδες και προσδοκίες για ένα αποφασιστικό εγχείρημα εναντίον της ενώ παράλληλα δικαιώνει πανηγυρικά τις πρωτοφανείς θυσίες του συριακού λκαού και της άκαμπτης κυβέρνησής του που πολέμησαν με απερίγραπτο σθένος τους δεκάδες χιλιάδες ξένους τζιχαντιστές που ως στρατός κατοχής επιβουλεύθηκαν με τον πιο εγκληματικό τρόπο την Συρία.Συρία χώρα ολοκαυτώματος ,χώρα μνημείο κατά του παγκόσμιου τζιχαντισμού.  (ria novosti 24/09/14)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.