Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μάθατε; Εκτός Eurovision η ΝΕΡΙΤ!!!

Picture

 

Στα καλά νέα της ημέρας: Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον από την στιγμή που η ΝΕΡΙΤ δεν έχει γίνει μέλος της EBU, αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, σύμφωνα με δημοσίευμα των OikoTimes.

Με ανακοίνωση της στο site oikotimes η ΕBU ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον από την στιγμή που η ΝΕΡΙΤ δεν έχει γίνει μέλος της EBU.
Picture
Το 2014 η χώρα μας μπόρεσε να λάβει μέρος κατά εξαίρεση αλλά η EBU δεν έχει την πρόθεση να αποδεχτεί κάτι τέτοιο για τον διαγωνισμό του 2015.
Όπως αναφέρει το άρθρο του Oikotimes το καλοκαίρι του 2014 η ΝΕΡΙΤ έδειξε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στη Eurovision 2015 η EBU, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2015, ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός πρέπει να είναι ένα μέλος της EBU. Η αίτηση της ΝΕΡΙΤ εκκρεμεί λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. "
Γιούπι!!! Γλυτώσαμε μια ακόμα χρονιά ξεφτίλας, είτε από παρουσίαση, είτε από ψηφοφορία πραξικοπηματική. Πέρσι το κοινό ψήφισε άλλο τραγούδι ως πρώτο, αλλά η ελληνική κριτική επιτροπή της ΝΕΡΙΤ ψήφισε το σατανιστικό τραγούδι Rise Like a Phoenix
Φέτος γλιτώνουμε όλα αυτά και πανηγυρίζουμε! Μακάρι και να μην ξαναπάμε ποτέ στο φιάσκο γλέντι μιας φιάσκο Ένωσης δήθεν Ευρωπαϊκής. 
allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.