Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι «μετριοπαθείς» δολοφόνοι που στηρίζουν οι ΗΠΑ στον δήθεν πόλεμο εναντίον της ISIS


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι «μετριοπαθείς» δολοφόνοι που στηρίζουν οι ΗΠΑ στον δήθεν πόλεμο εναντίον της ISIS

Η συγκεκριμένη εικόνα συνοδεύει δημοσίευμα των New York Times, το οποίο αναφέρεται στη στήριξη της CIA στους «μετριοπαθείς αντάρτες» της Συρίας. Σύμφωνα με τη λεζάντα της φωτογραφίας, ο άνδρας που απεικονίζεται είναι «ένας ηγέτης των ανταρτών, ο Σεΐχης Tawfiq Shahabuddin». Η φωτογραφία τραβήχτηκε τη Δευτέρα στην περιοχή Reyhanli, στην Τουρκία.

Ο τύπος της γενειάδας (χωρίς μουστάκι), καθώς και η κελεμπία είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Σαλαφιστών, των υπερσυντηρητικών σουνιτών μουσουλμάνων,  οι οποίοι ευαγγελίζονται την επιστροφή στο αυθεντικό Ισλάμ και τον τρόπο ζωής που επικρατούσε στην εποχή του Μωάμεθ.
σαλαφι

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο υπογράφει ο Ben Hubbard:
«Σε ένα μυστικό γραφείο, κοντά στα συριακά σύνορα, μυστικοί πράκτορες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από τις συμμαχικές χώρες θέτουν τις βάσεις για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού στρατού, αποτελούμενου από Σύρους αντάρτες, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την διεθνή μάχη εναντίον των τζιχαντιστών της ISIS…
Η Διοίκηση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων πληρώνει χιλιάδες «έμπιστους» αντάρτες και τους δίνει πυρομαχικά για να ενισχύσει το αξιόμαχό τους. … Το μεγαλύτερο μέρος της βοήθειας που παρείχαν οι κυβερνήσεις που στηρίζουν τους αντάρτες διοχετεύεται τώρα απευθείας από τη Διοίκηση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων…Η στρατιωτική διοίκηση έχει δημιουργήσει δεσμούς με τους ηγέτες των ανταρτών που θεωρούνται «μετριοπαθείς» και δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Συρίας…Αυτή την περίοδο πληρώνει τουλάχιστον 10.000 αντάρτες με μισθούς 100 δολαρίων, ανέφερε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της λόγω της μυστικότητας του προγράμματος».
Ας δούμε όμως ποιος είναι ο άντρας της φωτογραφίας, ο οποίος πιθανότατα βρισκόταν στο «μυστικό γραφείο» που αναφέρει ο Hubbard.
«Θα πρέπει να καταπολεμηθούν όλα τα είδη της τρομοκρατίας, τόσο η ISIS, όσο και το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ», δήλωσε ο Σεΐχης Tawfiq Shahabuddin, ο οποίος είναι επικεφαλής του Τάγματος «Νουρεντίν Ζενγκί». «Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε μόνο ένα μέρος της νόσου», πρόσθεσε ο ίδιος.
Αυτός ο παράφρονας Σαλαφιστής πληρώνεται από τη CIA. Το ότι δεν είναι «μετριοπαθής» είναι προφανές όχι μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και από το όνομα που επέλεξε για το Τάγμα που διοικεί. Ποιος ήταν αλήθεια ο Νουρεντίν Ζενγκί;
Ο Νουρεντίν Ζενγκί (11 Φεβρουαρίου 1118 – 15 Μαΐου 1174, αραβικά: Νουρ αντ-Ντιν Ζενγκί), ήταν εμίρης της επαρχίας της Συρίας, η οποία ανήκε τότε στην Αυτοκρατορία των Σελτζούκων.
Διοίκησε από το 1146 έως 1174. …Ενδεικτικά, το  1146, ο Ζενγκί κατέσφαξε όλο τον χριστιανικό πληθυσμό της Έδεσσας (Αντιόχεια) και κατέστρεψε τις οχυρώσεις της, ενώ το 1149  αποκεφάλισε τον πρίγκιπα Ρεϋμόνδο και παρέδωσε το κεφάλι του στα χέρια του Χαλίφη…
Αυτοί είναι οι μετριοπαθείς…δολοφόνοι που στηρίζει ο Ομπάμα. Με αυτούς τους μακελάρηδες συμμαχεί -και πάλι- για να πολεμήσει δήθεν την ISIS…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.