Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Σαουδική Αραβία – Η βασική σύμμαχος των ΗΠΑ κατά της ISIS αποκεφαλίζει δημόσια και… πολιτισμένα (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Σαουδική Αραβία – Η βασική σύμμαχος των ΗΠΑ κατά της ISIS αποκεφαλίζει δημόσια και… πολιτισμένα (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο… Η Σαουδική Αραβία, χώρα η οποία εκφράζει επίσημα τον αποτροπιασμό της για τους αποκεφαλισμούς της ISIS, μοιάζει τόσο πολύ με την τρομοκρατική ομάδα. H βασική σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στη μάχη κατά της ISIS, αποκεφαλίζει συχνά πυκνά ανθρώπους και μάλιστα για μη θανατηφόρα εγκλήματα. Και για παραδειγματισμό το κάνει σε δημόσιες πλατείες. Και αυτή η χώρα πολεμά την ISIS;

Δείτε το βίντεο

Στη Σαουδική Αραβία μάλιστα οι αποκεφαλισμοί γίνονται με πιο «πολιτισμένο τρόπο» αφού χρησιμοποιείται ένα μεγάλο σπαθί, σε αντίθεση με το μικρό μαχαίρι των αλ-Κάιντα / Ταλιμπάν / ISIS, το οποίο παρατείνει την αγωνία του θύματος.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.