Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος άλλος "δημοκράτης" έχει πρόβλημα με την Αμφίπολη;;; Mα φυσικά ο κολλητός του Στέφανου Μάνου-Ντόρας!


 

Ο κος Τζημερος έχει σαν στόχο να τονίσει την διαπλοκή και τη διαφθορά στο δημόσιο τομεα αποκρυπτοντας εντέχνως ότι το έτερο πόδι της διαπλοκής είναι ο ιδιωτικός. Και για να ακριβολογούμε, ο ιδιωτικός είναι εκείνος που σε επίπεδο μεγάλων μιζών διέβρωσε το δημόσιο. 



Ο εναγκαλισμός των μεγαλοκαρχαριών εργολάβων-έκδοτων με την πολίτη εξουσία και η ποδηγέτηση των μαζών με βάση τα ιδιωτικά τους συμφέροντα νομίζω δεν υποχρεώνει κανέναν στην βάσανο της επιχειρηματολογίας. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης Αλαφούζος, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Λαμπράκης κλπ άλλα αυτό που δεν ξέρουμε είναι το πως τα πρόσωπα αυτά εμφανιστήκαν με αμύθητες περιούσιες εκ του μηδενός. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ιδιωτικά ΜΜΕ.
Βεβαία


 Ο κος Τζημερος δεν προέρχεται από παρθενογένεση 


 Εξαφανισμένα από το διαδίκτυο δημοσιεύματα τον έφεραν συνεργάτη του κου Αβραντίνη του Δημοτικού συνδοιασμού Πορτοκαλί, του Στεφάνου Μάνου. 

Απλά ο κος Μανος ανήκε στις περασμένες εκλογές  σε ένα κόμμα κατ εξοχήν στιγματισμένο ως εκπροσωπών, να μη πω και αντιπροσωπευον το διεθνές Γερμανοεβραϊκο μασονικό κεφάλαιο και τα συμφέροντα του οίκου Ρωτσιλντ στην Ελλάδα αφού και ο ίδιος ανήκει στην Trilateral Commission του Μόντι όπου κάνει βόλτες ο Τσίπρας!  


Εξ αλλου αυτό είναι και προφανές αφού όπως και ο ίδιος με καμάρι ισχυρίζεται είναι εκείνος που ανέθεσε σε Γερμανικές εταιρίες "αναπτυξιακά" έργα με εξωτερικό δανεισμό.


Μόνο ο Δήμου δεν έχει ακόμα “αποφανθεί” για τον τάφο της Αμφίπολης. Μεγάλο άγχος η Αμφίπολη......για την κλίκα των Αθηνών και όχι μόνο...Τι φοβούνται αλήθεια οι νεοταξίτες;; Ο Τσίπρας ούτε για αστείο δεν πέρασε από την Αμφίπολη....
Αποτέλεσμα εικόνας για δημου νικοσ
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.