Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ WIKILEAKS ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)


ΤΑ WIKILEAKS ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στα απόρρητα έγγραφα που αποκάλυψαν τα wikileaks περιλαμβάνεται αναφορά του Αμερικανού πρέσβη στη Μόσχα, William Burns, με ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου 2008, o oποίος έγραφε τα εξής προς τους ανωτέρους του.

«Κάνοντας μια ευρύτερη ανασκόπηση στο πρόβλημα της επέκτασης του ΝΑΤΟ ο αμερικανός πρεσβευτής γράφει: «Οι φιλοδοξίες της Ουκρανίας και της Γεωργίας για το ΝΑΤΟ όχι μόνο εκνευρίζουν τη Ρωσία αλλά εγκυμονούν σοβαρές ανησυχίες για τις συνέπειες στη σταθερότητα στην περιοχή (…) Οι ειδικοί μας λένε ότι η Ρωσία ανησυχεί ιδιαίτερα ότι η σοβαρότατη διάσταση απόψεων στην Ουκρανία για ένταξη στο ΝΑΤΟ, με την πλειονότητα της ρωσικής κοινότητας εναντίον της ένταξης, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη διάσπαση που θα οδηγούσε σε βιαιότητες και, ακόμη χειρότερα, σε εμφύλιο πόλεμο. Σε μια τέτοια περίπτωση η Ρωσία θα κληθεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να επέμβει, μια απόφαση που η Ρωσία δεν θα ήθελε να βρει μπροστά της».
2
Αν δεν ήταν αυτή μια προφητική αναφορά τότε τι; Και γι” αυτό επαναφέρεται στη δημοσιότητα….
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.