Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΜΕ 100.000 ΒΊΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟΎ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΎ ΥΛΙΚΟΎ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΤΟΥ


Jozef-Wesolowski-620x264

Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Βατικανού,Jozef Wesolowski,πιάστηκε με πάνω από 100,000 βίντεο παιδικής πορνογραφίας στην διπλωματική συνάντηση της Αγίας Έδρας που πραγματοποιήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Τώρα είναι ο πρώτος στην λίστα με τους επίσημους του Βατικανού που συνελλήφθηκαν με παιδική πορνογραφία στην κατοχή τους.Θα μπορούσε να τιμωρηθεί με μια μικρή σχετικά ποινή φυλάκισης 7 ετών σε μια φυλακή του Βατικανού,όπου θα αντιμετωπιστεί καλά.
Ο άνδρας συνελήφθη πρόσφατα αφότου ερευνητές του Βατικανού ανακάλυψαν ένα τεράστιο αρχείο παιδικού πορνογραφικού υλικού στον παλιό του υπολογιστή.
Περίπου 86,000 φωτογραφίες παιδοφιλίας προσεκτικά ταξινομημένες σε κατηγορίες εδώ και χρόνια,βρέθηκαν στην κατοχή του πρώην Αρχιεπισκόπου.
Ο συγκεκριμένος “άνθρωπος” είναι μόλις 66 ετών.Ποιος ξέρει από πότε επιδίδεται στο συγκεκριμένο αδίκημα…
Υπηρέτησε την Καθολική Εκκλησία σε αμέτρητες χώρες όλου του κόσμου κακοποιώντας παιδιά από την Βολιβία,το Καζακστάν,το Ουζμπεκιστάν,την Νότια Αφρική,την Κόστα Ρίκα,την Ελβετία,την Ιαπωνία,την Ινδία ως και την Δανία.Ουσιαστικά συνέβαλε στην   εξάπλωση της κακοποίησης των παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο συνελλήφθηκε  είναι εξαιτίας των εκθέσεων της Δομινικανής Δημοκρατίας που έκαναν λόγο για τα “ενοικιαζόμενα αγόρια” του.
Εάν πιστεύετε ότι όλες αυτές οι ιστορίες περί παιδεραστίας στο Βατικανό είναι απλές συμπτώσεις,κάνετε λάθος.Εδώ πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο.(livefreelivenatural.com 02/10/14)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.