Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Πάνω από το 50% των φυλακόβιων στην Γαλλία είναι μουσουλμάνοι!


Πάνω από το 50% των φυλακόβιων στην Γαλλία είναι μουσουλμάνοι!

Φόβοι για υιοθέτηση εξτρεμιστικής δράσης εντός των γαλλικών φυλακών
Παρά την τεράστια συσσώρευση μουσουλμάνων στις φυλακές της Γαλλίας οι δικαστικές αρχές συμφώνησαν την παύση παροχής ειδικών γευμάτων για τους πιστούς του ισλάμ, τα επονομαζόμενα χαλάλ γεύματα, τα οποία μέχρι πρότινος κάλυπταν τις θρησκευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων έγκλειστων.
Σύμφωνα με στοιχεία των γαλλικών αρχών ήδη στις φυλακές της χώρας περισσότεροι από τους μισούς τρόφιμους είναι μουσουλμάνοι. Το γαλλικό UMP υποστηρίζει, μάλιστα, ότι οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται στις φυλακές είναι πάνω από το 60% του συνολικού αριθμού των τροφίμων.
Το δε γαλλικό κράτος προσπαθεί να εφαρμόσει μια σειρά μέτρων, προκειμένω να περιορίσει την εξτρεμιστική αναβάθμιση των ισλαμιστών στις γαλλικές φυλακές, ειδικά αυτή την χρονική περίοδο με την δολοφονική δράση του ΙΚΙΛ στη Συρία και το Ιράκ. Τα κρούσματα που σημειώνονται στις γαλλικές φυλακές και αφορούν στον εξισλαμισμό ή τον ακραίο ισλαμικό φονταμεταλισμό ανησυχούν ιδιαίτερα τις σωφρονιστικές αρχές και αν κανείς συνυπολογίσει και τους ισλαμοφονιάδες που πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μετά την συστράτευσή τους στο πλευρό του ισλαμικού χαλιφάτου, αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα που σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Γαλλία μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές προοδευτικές δυνάμεις.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.