Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο Alfred Kinsey, ο «πατέρας της σεξουαλικής επανάστασης», ήταν ένας διεστραμμένος και ένας εγκληματίας σεξουαλικών αδικημάτων



Είναι γνωστός ως «ο Πατέρας της Σεξουαλικής Επανάστασης», και αν έχετε πάει ποτέ σε κανένα πανεπιστημιακό μάθημα για την ιστορία του 20ου αιώνα, σίγουρα θα έχετε ακούσει το όνομά του:Alfred Kinsey.

Ο Kinsey δεν ήταν μόνο ο "πατέρας" της Σεξουαλικής Επανάστασης. Έθεσε τις βάσεις για τη μαζική κοινωνική και πολιτιστική αναταραχή της δεκαετίας του '60, του '70 και του '80 με την «Σεξουαλική Συμπεριφορά του Άνδρα» (‘Sexual Behaviorin the Human Male’) το 1948 και την «Σεξουαλική Συμπεριφορά της Γυναίκας», (‘Sexual Behavior in the Human Female’) το 1953.

Τα βιβλία αυτά ήρθαν να "φέρουν στο φως", σε ένα σοκαρισμένο και κάπως σκανδαλισμένο αμερικάνικο πληθυσμό, πράγματα που δεν είχαν γνωρίσει ποτέ για τον εαυτό τους: ότι ένα 30-45% των ανδρών είχε ερωτικές σχέσεις, ένα 85% των ανδρών είχε κάνει σεξ πριν από το γάμο, ότι ένα εντυπωσιακό 70% των ανδρών είχε κοιμηθεί με πόρνες, και και ότι ένα μεταξύ 10 και 37% των ανδρών είχε εμπλακεί σε ομοφυλοφιλική συμπεριφορά.
Πολύ λιγότερο μίλησε για τα άλλα ανησυχητικά του "ευρήματα" –μια εις βάθος μελέτη σχετικά με την «σεξουαλική συμπεριφορά» των παιδιών, καθώς και ισχυρίστηκε ότι σχεδόν το 10% των ανδρών είχαν πραγματοποιήσει σεξουαλικές πράξεις με ζώα (όπως επίσης και το 3,6% των γυναικών ), και ότι ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε ποσοστό μεταξύ 40-50% με βάση την εγγύτητα στα αγροκτήματα.
Η έρευνα του Kinsey απεικόνιζε τους ανθρώπους ως ανήθικους και οδηγούμενους από το σεξ, και του πιστώθηκε η εκ βάθρων αλλαγή του τρόπου που ο πολιτισμός μας βλέπει το σεξ.
Αλλά είχε δίκιο;
Για να αρχίσουμε, η ακεραιότητα ενός μεγάλου μέρους της δουλειάς του έχει προ πολλού τεθεί υπό αμφισβήτηση: μεταξύ των αμφισβητήσιμων πρακτικών του, ο Kinsey ενθάρρυνε εκείνους με τους οποίους δούλευε να συμμετέχουν σε όλα τα είδη της σεξουαλικής δραστηριότητας, ως μορφή «έρευνας», ψευδώς παρουσιάζοντας ελεύθερα άτομα ως παντρεμένα, ενώ είχε μια πολύ μεγάλη υπερεκπροσώπηση φυλακισμένων κακοποιών για σεξουαλικά αδικήματα και πορνών στα δεδομένα του.
Αλλά πέρα από αυτό, είναι το απλό γεγονός ότι ο ίδιος ο Kinsey ήταν ένας διεστραμμένος και κακοποιός σεξουαλικών αδικημάτων.

Για παράδειγμα, από πού πήρε όλα τα δεδομένα του για την «σεξουαλική συμπεριφορά των παιδιών»; Η απάντηση είναι ανατριχιαστική. Η Δρ Judith Reisman (της οποίας η έρευνα έχει έκτοτε επιβεβαιωθεί ξανά και ξανά) εξήγησε στην πρωτοποριακή της εργασία «Σεξ, Ψέματα και ο Kinsey» (“Sex, Lies and Kinsey”), ότι ο Kinsey διευκόλυνε την βάναυση σεξουαλική κακοποίηση για να πάρει δεδομένα για την λεγόμενη έρευνά του:
Ο Kinsey παρήγγειλε και ενθάρρυνε παιδεραστές, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, να κακοποιούν σεξουαλικά από 317 έως 2.035 βρέφη και παιδιά για την υποτιθέμενη έρευνά του σχετικά με την κανονική "παιδική σεξουαλικότητα." Πολλά από τα εγκλήματα κατά των παιδιών (στοματικός και πρωκτικός σοδομισμός, επαφή γεννητικών οργάνων και κακοποίηση με το χέρι) που έγιναν για την έρευνα του Kinsey βρίσκονται στα δικά του γραφήματα και διαγράμματα.
Για παράδειγμα, στον «Πίνακα 34» στη σελίδα 180 του “SexualBehavior in the Human Male”, ο Kinsey ισχυρίζεται ότι αποτελεί ένα "επιστημονικό" ρεκόρ "πολλαπλών οργασμών προ-εφηβικών ανδρών." Εδώ, τα βρέφη από την ηλικία των πέντε μηνών χρονομετρούνταν με ένα χρονόμετρο για "οργασμό" από τους "τεχνικά καταρτισμένους" βοηθούς του Kinsey, με ένα τετράχρονο να δοκιμάστηκε σε 24 συνεχόμενες ώρες 26 υποτιθέμενων "οργασμών". «Εκπαιδευτές» του Sex, παιδεραστές και υποστηρικτές του συνήθως παρέθεταν αυτά τα "στοιχεία" για τα παιδιά για να αποδείξουν την ανάγκη των παιδιών για την ομοφυλοφιλική, ετεροφυλοφιλική και αμφιφυλόφιλη ικανοποίηση πελατών μέσω εκπαίδευσης "ασφαλούς σεξ". Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιήθηκαν επίσης τακτικά για να "αποδείξουν" ότι τα παιδιά είναι «σεξουαλικά» από τη γέννησή τους.

Ο άνθρωπος αυτός που προβλήθηκε με ενθουσιασμό από mainstream εφημερίδες και περιοδικά, όπως το Time και το περιοδικό Life, δεν ήταν τίποτα λιγότερο από έναν τερατώδη διοργανωτή βιασμών παιδιών. Στην πραγματικότητα, έφτασε στο σημείο να καταγράφει παιδιά να ουρλιάζουν και να έχουν σπασμούς από τους πόνους, ως αποτέλεσμα την φρικτής κακοποίησής τους, ως απόδειξη του «οργασμού»-ειδικά για παιδιά που δεν μπορούσαν ακόμα να μιλήσουν.
Η λεγόμενη έρευνα του Kinsey ήταν απλά μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν ένα βαθιά διαταραγμένο άτομο. Η Δρ Reisman γράφει, «οι δύο πιο πρόσφατοι βιογράφοι του Kinsey που τον θαυμάζουν μάλιστα, ομολογούν ότι ήταν έναςσαδιστής αμφι/ομοφυλόφιλος, ο οποίος αποπλάνησε τους άρρενες φοιτητές του και ανάγκασε την σύζυγό του, το προσωπικό του και τις συζύγους του προσωπικού του να εκτελέσουν για αυτόν και με αυτόν παράνομες πορνογραφικές ταινίες που έγιναν στην σοφίτα του σπιτιού του. Ο Kinsey και οι σύντροφοί του, Wardell Pomeroy, Clyde Martin και Paul Gebhard, είχαν γάμους – βιτρίνα αποκρύπτοντας την στρατηγική τους που ήταν να αντικαταστήσουν αυτό που έλεγαν στενή φιλο-δημιουργική χριστιανική εποχή με έναν ετερόκλητο “ανοιχτό στα πάντα” bi / gay παιδοφιλικό παράδεισο».

Το πιάσατε; Ο «Πατέρας της Σεξουαλικής Επανάστασης» ήταν ένας σαδομαζοχιστικός bi-sexual εγκληματίας σεξουαλικών αδικημάτων, ο οποίος διευκόλυνε τα σεξουαλικά βασανιστήρια βρεφών και παιδιών. Ο στόχος του δεν ήταν μόνο να συμμετάσχουν στην επιστημονική έρευνα προκειμένου να δει τι δεδομένα θα υπάρξουν, αλλά μάλλον, όπως ένας από τους επιφανείς βιογράφους του, ο Michael Jones σημειώνει, για να ξεκινήσει μια σταυροφορία υπονόμευσης της παραδοσιακής σεξουαλικής ηθικής. Και τα κατάφερε- η επίδραση του Kinsey στην εκπαίδευση και δίκαιο όσον αφορά την σεξουαλικότητα στον δυτικό κόσμο είναι απολύτως εντυπωσιακή.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι, ακόμη και αν ο Kinsey μπορεί να ήταν διαταραγμένος και προέβη σε ανήθικες πράξεις, τα θεμελιώδη συμπεράσματά του και τα στοιχεία του παραμένουν ακριβή. Αυτό, επίσης, αποδεικνύεται κατάφωρα ψευδές. Σύμφωνα με την Δρ Reisman:
1. Η ομάδα του Δρ Kinsey «ανάγκασε» τα υποκείμενα της έρευνας να δώσουν τις επιθυμητές απαντήσεις σε ερωτήσεις της για το σεξ, 2. Κρυφά πέταξε στα σκουπίδια τα τρία τέταρτα των δεδομένων της έρευνας της και 3. Βάσισε τους ισχυρισμούς της σχετικά με τους κανονικούς άνδρες σε περίπου 86 τοις εκατό παρεκκλίνοντα ανδρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων 200 σεξουαλικά ψυχοπαθών, 1.400 παραβατών σεξουαλικών αδικημάτων και εκατοντάδων άλλων κρατουμένων, αρσενικών πορνών και ομοφυλόφιλων. Επιπλέον, τόσες λίγες κανονικές γυναίκες δέχτηκαν να τους μιλήσουν που η ομάδα του Kinsey χαρακτήρισε τις γυναίκες που έζησαν πάνω από ένα χρόνο με έναν άντρα «παντρεμένες», προσθέτοντας δεδομένα από πόρνες και άλλες μη συμβατικές γυναίκες στις "νοικοκυρές."

Ο Kinsey και σε ταινία του Χόλιγουντ φυσικά. Με τον Liam Neeson (2004)
Είναι ζωτικής σημασίας οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια πίσω από τις “Kinsey Reports”.
Οι σημερινοί εκπαιδευτικοί του σεξ, νομικοί, ακαδημαϊκοί, και το πιο ανησυχητικό, ομάδες παιδόφιλων, όπως η NAMBLA που πιέζουν την λεγόμενη «Διαγενεακή Οικειότητα» (Inter-generational Intimacy), όλοι χρησιμοποιούν την εργασία του Kinsey για να δικαιολογήσουν την ατζέντα τους και να στηρίξουν τον σκοπό τους, και την επιστημονική αξιοπιστία τους.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το ποιος ήταν ο Alfred Kinsey και πως στην πραγματικότητα έγινε η λεγόμενη έρευνά του. Εγώ ο ίδιος άκουσα για πρώτη φορά για τον Alfred Kinsey κατά το πρώτο έτος του πτυχίου μου στην ιστορία στο πανεπιστήμιο, όπου ο καθηγητής μου ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει "καμία Σεξουαλική Επανάσταση" -γιατί οι εκθέσεις του Kinseyαπέδειξαν ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν συμμετοχή σε κάθε είδους παράξενης και ποινικά κολάσιμης σεξουαλικής συμπεριφοράς.
Η πραγματική ιστορία είναι τρομακτική. Φέρνει αναταραχές στο στομάχι. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε πώς, ακριβώς, ο πολιτισμός μας έφτασε σε αυτό το σημείο, ενός τέτοιου σεξουαλικού μηδενισμού.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.