Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μπορεί η Γαλλία να υποφέρει από την ύφεση...αλλά......κάποιοι βλέπουν ρατσισμό...


Εκείνο που "βαραίνει" πολύ είναι η άνοδος του Εθνικού Μετώπου της ΛεΠέν....
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βάλς διαβεβαίωσε την ηγεσία ΚΙΣ Γαλλίας ότι μία από τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης είναι η δημιουργία σχεδίου για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και του αντισημιτισμού.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας σε ομιλία του στη Συναγωγή «La Victoire» στις 18.9.2014 δήλωσε πως θα διατεθούν κεφάλαια ώστε να χρηματοδοτηθούν μέτρα για την ενίσχυση της ασφαλείας των εβραϊκών οργανισμών. Αναφερόμενος στην αυξημένη μετανάστευση από τη Γαλλία προς το Ισραήλ, ο Βάλς δήλωσε: «Σε μία περίοδο που οι περισσότεροι έχουν αμφιβολίες για όσα θα συμβούν στο μέλλον και γι΄ αυτό αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον κάπου αλλού,  σας δηλώνω ότι η Γαλλία μπορεί να τα πάει καλύτερα, εδώ στο Παρίσι και στις γύρω περιοχές, αλλά και σε όλες τις Κοινότητες που αγαπάτε».      
 «Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ και σήμερα με τα ίδια συναισθήματα και την ίδια ειλικρίνεια: χωρίς τους Εβραίους της Γαλλίας, η Γαλλία δεν θα είναι πια Γαλλία», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.   
Πηγή: European Jewish Congress, 
Ο Βαλς τοποθετείται στη δεξιά πτέρυγα του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Μέσα στο Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν έχει πολλές συμπάθειες, και στις προκριματικές εσωτερικές εκλογές που έγιναν το 2011 για να ορισθεί ο σοσιαλιστής υποψήφιος στις εκλογές του 2012 ο Βαλς ήρθε ουσιαστικά τελευταίος με 5,6% (υπήρχε κι ένας με 0,6%). Επανειλημμένα έχει διαφωνήσει με εμβληματικές θέσεις του ΣΚ όπως το 35ωρο.
Ο Μανουέλ Βαλς γεννήθηκε Καταλανός, στη Βαρκελώνη: τη γαλλική υπηκοότητα την πήρε σε ηλικία είκοσι χρονών! Ο Βαλς λοιπόν στα γαλλικά προφέρεται σχεδόν όπως και το βαλς, ο χορός. Πρόκειται για απλά ομόηχα, δεν έχουν καμιάν ετυμολογική σχέση. Ο χορός, που γράφεται valse στα γαλλικά, είναι γερμανικής αρχής και ανάγεται στο ρήμα walzen, που σημαίνει στροβιλίζομαι, περιστρέφομαι. Το επώνυμο Valls, από την άλλη, δεν είναι αυτόχθονο γαλλικό, αλλά ιβηρικό, συγκεκριμένα καταλάνικο. Στην Καταλωνία, το Valls είναι αρκετά διαδεδομένο επώνυμο, και προφέρεται περίπου σαν “βαλις”, με το ι όμως μισό (σαν να λέμε: τι θα βαλ’ς;)
Τα συμπεράσματα δικά σας....


Εδώ, έχουμε την εθνικίστρια Λεπέν...με τον γκόμενό της...



Όλο και περισσότεροι Εβραίοι της Γαλλίας εντάσσονται στο ακροδεξιό κόμμα που ίδρυσε ο Λεπέν και του οποίου ηγείται σήμερα η κόρη του Marine Lepen, εξαιτίας του φόβου τους για..
την "ισλαμοποίηση" της Γαλλίας. 


Η ισλαμοφοβική ρητορική της Λεπέν γοητεύει τους Εβραίους ψηφοφόρους, που ψάχνουν κάποιον να τους προστατέψει από τους ακραίους μουσουλμάνους μετανάστες.


http://www.timesofisrael.com/more-french-jews-drifting-toward-natl-front-party/
Μα καλά θα πει κάποιος η κάποια τι συμβαίνει τελικά;; Πολύ απλά είναι θεομπαίχτες! Με αφορμή τους Ισλαμιστές που μάζεψαν στην Γαλλία προωθούν τρομακτικές αλλαγές....Η Γαλλία δεν πρόκειται να σηκώσει ποτέ κεφάλι...Θα σαρώσουν τα πάντα! Θα ουρλιάζει η άνεργη νεολαία της Γαλλίας για την τοκογλυφική κρίση και αυτοί θα μιλάνε για ρατσισμό! Θα βρίζουν οι Ισλαμιστές τους Γάλλους και θα εμφανίζεται η Λεπέν......Θέατρο όλα. 

Η Γαλλία του πολιτικά γελοίου Ολάντ...που στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, υποστήριξε επίμονα και με πάθος ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους μακριά από την σταθερή τους ζωή και τους έχει κάνει πιο δεκτικούς στην Ισλαμική, ή Χρόνια Ισλαμική, τρομοκρατία.......ξεχνώντας φυσικά να μας πει την ανάμειξη της Γαλλίας δίπλα στους Ισλαμιστές...
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον Σαρκοζί........ Ο Σιωνιστής που “σπρώχνει” ταυτόχρονα και τον γιό του. Η “φωλιά” του “κούκου” στην κυριολεξία. Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις...Η Ουγκάντα είναι σε καλύτερη μοίρα απο την Γαλλία...Δεν είδαμε τους Εβραίους να καταγγέλουν την Goldman Sachs για τα “μαγειρέματά” της που μας έφεραν στην καταστροφή. Θα το δούμε αυτό στην Γαλλία;; Σκάνε στα γέλια οι πάντες…

perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.