Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η πυρκαγιά στην Ανδρο εχει να κανει με την Πράσινη Απάτη ;


Η πυρκαγιά στην Ανδρο εχει να κανει με την Πράσινη Απάτη ;

netakias
Οπως στην Πάρνηθα ;
Πρώτα καίμε την γη και μετά την καταπατούμε ;

Οι κάτοικοι της Ανδρου είχαν αντιδράσει σε αυτη την προοπτική και δεν είχαν εκχωρήσει την γη τους.
Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει την απάτη που γίνεται με τα Αιολικά δάση που ξεφυτρώνουν παντού στα όμορφα βουνα της χώρας.

Τα Αιολικά Πάρκα , όχι μόνο δεν είναι δωρεάν αλλά είναι 300 φορές πιο ακριβα από το υδροηλεκτρικό ρεύμα και τον λιγνίτη, αλλά επειδή δεν χρειάζονται εργαζομένους είναι πιο συμφέροντα για τους διαπλεκόμενους εργολάβους
Ετσι η παγκόσμια διαπλοκή φροντίζει να βάζει φόρους στο λιγνίτη και το νέρο ώστε να αναγκάζει τα κράτη να τοποθετούν Αιολικά και Φωτοβολταϊκα πάρκα ώστε να πληρώνουν οι φορολογούμενοι τα ακριβά γούστα τους !
Και δεν είναι μόνο αυτό. Η δωρεαν ενέργεια λόγω του ότι εξαρτάται από φυσικούς παράγωντες δεν είναι σταθερή, έτσι πχ όταν δεν υπάρχει άνεμος επιβαρύνεται περισσότερο το δίκτυο να καλύψει την απώλεια της ενέργειας από όσο θα χρειαζόταν αν δεν υπήρχαν τα Αιολικά Πάρκα…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.