Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Μυστικός πράκτορας της Γαλλίας πολεμούσε στο πλευρό της Αλ-Κάιντα.


nosra

Ένας πρώην μυστικός πράκτορας στις υπηρεσίες της Γαλλίας, ο  οποίος κατατάχθηκε στο πλευρό της Αλ-Κάιντα, σκοτώθηκε από τις εναέριες επιδρομές των Η.Π.Α στην Συρία σύμφωνα με τον αμερικάνικο Τύπο ”Mcclothy”.

  Το συγκεκριμένο μέσο βασίζεται κυρίως στις σοβαρότατες καταγγελίες δύο άλλων μυστικών πρακτόρων  που με βάση κάποια συγκεκριμένα κατατοπιστικά στοιχεία,κατέληξαν στο συγκεκριμένο συνταρακτικό συμπέρασμα.Οι συγκεκριμένοι πράκτορες να τονίσουμε πως είναι αρμόδιοι της ενημέρωσης τέτοιου είδους θεμάτων στην Ευρώπη.Επίσης άλλες πηγές δηλώνουν πως ένας άλλος Γάλλος μυστικός πράκτορας σκοτώθηκε στις εναέριες επιδρομές των Αμερικανών.Ο συγκεκριμένος ήταν με την ισλαμιστική ομάδα ”Al-Nosra”.
  Από την πλευρά του ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας όταν ερωτήθηκε σχετικά με αυτήν την είδηση,ήταν αρνητικός στην οποιαδήποτε ανάμειξη πρώην Γάλλου πράκτορα σε τζιχαντιστικές ομάδες.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.