Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αλβανοί εθνικιστές αποθεώνουν την ομάδα για το λάβαρο. Ο Έντι Ράμα χαϊδεύει τους εξτρεμιστές και δηλώνει υπερήφανος


Ο Έντι Ράμα χαϊδεύει τους εξτρεμιστές και δηλώνει υπερήφανος

Με σχόλια για την εμφάνιση της ομάδας της Σερβίας αντέδρασε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, μετά τα έκτροπα με τους Αλβανούς εθνικιστές στο Βελιγράδι. Μάταια μπορεί να περίμεναν πολλοί μία καταδίκη των επεισοδίων και της ανάρτησης της σημαίας της Μεγάλης Αλβανίας.

Ο σοσιαλιστής Έντι Ράμα (προφανώς στην Αλβανία οι σοσιαλιστές δεν είναι και τόσο… διεθνιστές όπως οι δικοί μας «αριστεροί») αρκέστηκε να χαϊδέψει τους εξτρεμιστές, τονίζοντας πόσο υπερήφανος είναι για τους παίχτες της ομάδας του, κάνοντας λόγο για «φρικτή εμφάνιση των Σέρβων».
«Περήφανοι για τους ερυθρόμαυρους, που κέρδισαν το παιχνίδι όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο. Λύπη για τους γείτονες που ξεφτιλίστηκαν διεθνώς με την εμφάνισή τους» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στο Facebook ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Αλβανοί εθνικιστές αποθεώνουν την ομάδα για το λάβαρο

Αλβανοί εθνικιστές αποθεώνουν την ομάδα για το λάβαρο (βίντεο)

Με τιμές ηρώων υποδέχθηκαν χιλιάδες Αλβανοί τους ποδοσφαιριστές της εθνικής τους ομάδας στο αεροδρόμιο των Τιράνων, μετά τα έκτροπα στο Βελιγράδι και το… λάβαρο της Μεγάλης Αλβανίας.
Χιλιάδες Αλβανοί, μεταξύ των οποίων και πολλοί εθνικιστές και στελέχη του UCK, φωνάζοντας συνθήματα για εκείνους που προστάτεψαν την σημαία. Μόνο που δεν προστάτευαν τη σημαία της Αλβανίας, αλλά αυτή της Μεγάλης Αλβανίας, που συμπεριλαμβάνει εδάφη από την Ελλάδα μέχρι και τη Θεσπρωτία, την Κέρκυρα και το Κόσοβο.
Στο αεροδρόμιο παρευρέθηκαν και αρκετοί υπουργοί με τον αντιπρόεδρο, Νίκο Πελέσι, να ηγείται αυτών. Μάλιστα ,ο πρωθυπουργός της χώρας, Εντι Ράμα, έστειλε μήνυμα από τις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται, μιλώντας με υπερηφάνεια για τους παίκτες που προστάτεψαν και τίμησαν την χώρα.
Ο αντιπρόεδρος της αλβανικής κυβέρνησης, Νίκο Πέλεσι, αναφέρθηκε στους «ήρωες του Βελιγραδίου»…
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.