Σελίδες

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ


9RIAN_02442659.HR

Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π
Οι γιατροί του Kharkov αρνούνται να χειρουργήσουν παιδιά από το Λουγκάνσκ επικαλούμενοι ότι “δεν γνωρίζουν κάποια χώρα που να ονομάζεται Λαική Δημοκρατία του Λουγκάνσκ”.

 Μέχρι τώρα στο Καρκόβ έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις άρνησης ιατρικής φροντίδας από τις υγειονομικές υπηρεσίες της πόλης που πρόσφατα απαγόρευσε και κάθε αντιπολεμική διαδήλωση ως αντεθνική.
Οι γονείς του 3χρονου Δανιήλ και της 10χρονης Μαρίας από  το Λουγκάνσκ, εκδιώχθηκαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Καρκόβ λόγω της έδρας κατοικίας, αρνούμενοι την εισαγωγή των παιδιών. Τα δυο αδέρφα χρειάζονταν μια εξειδικευμένη επέμβαση στην σπονδυλική στήλη που μόνο η Παθολογική Κλινική Αρθρώσεων και Σπονδύλων μπορούσε να παράσχει. (Φωνή της Ρωσίας)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.