Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Φυλακίζουν Κόπτες στην Αίγυπτο, γιατί εμποδίζουν μουσουλμάνους να ασελγούν σε νεαρά κορίτσια!


Φυλακίζουν Κόπτες στην Αίγυπτο, γιατί εμποδίζουν μουσουλμάνους να ασελγούν σε νεαρά κορίτσια!
Ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της «θρησκείας της ειρήνης»…
Αν και η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει απαγορευτεί στην Αίγυπτο και αναγκαστικά τα μέλη της δρουν υπογείως πλέον, παρόλα αυτά ο ισλαμικός φανατισμός γιγαντώνεται και εκδηλώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας στην χώρα.

Στην πόλη Minya της Αιγύπτου, αστυνομικοί εισέβαλαν σε κατοικίες Κοπτών Χριστιανών και συνέλαβαν δυο εξ αυτών, επειδή μουσουλμάνος κατήγγειλε στις τοπικές αστυνομικές αρχές ότι του επιτέθηκαν.
Οι δυο Κόπτες φέρονται να υπερασπίστηκαν νεαρό κορίτσι της πόλης, όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον καταγγέλοντα μουσουλμάνο. Μετά την καταγγελία του μουσουλμάνου, οι αστυνομικοί της πόλης επιτέθηκαν σε Κόπτες εντός των κατοικιών τους, ενώ ανάγκασαν όσους διατηρούσαν καταστήματα να τα κλείσουν, θέτοντάς τους υπό καθεστώς ομηρίας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ίδια πόλη, πριν από έναν χρόνο περίπου, σπίτια Κοπτών είχαν δεχτεί επίθεση μουσουλμάνων της περιοχής, οι οποίοι, αφού πρώτα πλιατσικολόγησαν, κατόπιν τα πυρπόλησαν, και όλα αυτά έχοντας την πλήρη προστασία των τοπικών αστυνομικών αρχών.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.