Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ue-des-policiers-a-la-hache-web-tete-0203886499819_660x352p

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Αμερικανός εξισλαμισμένος εξτρεμιστής επιτέθηκε με τσεκούρι την Πέμπτη σε 4 νεαρούς αστυνομικούς στην γειτονιά Queens στη Νέα Υόρκη .
 Ο ένας από αυτούς δέχτηκε τσεκουριά  στο πίσω μέρος του κρανίου και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ένας δεύτερος επίσης τραυμασθίσθηκε από το ίδιο φονικό όργανο. Οι άλλοι δυο αστυνομικοί πρόλαβαν και πυροβόλησαν τον δράστη ο οποίος και σκοτώθηκε. Μια γυναίκα περαστική χτυπήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή.

b  nbb;bb
Ο ισλαμιστής ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για τον  32 χρονο Zale Thompson, ο οποίος ασπάσθηκε το Ισλάμ πρόσφατα και αμέσως ριζοσπατικοποιήθηκε σε “μοναχικό λύκο”. Δημοσίευε σε YouTube και Facebook εξτρεμιστικές θέσεις θρησκευτικο-ιστορικού περιεχομένου αλλά και με ρατσιστικό υπόβαθρο. Προπαγάνδιζε το Τζιχάντ. (les echos)
bjb,bklll
Και μόνο η φωτογραφία του προφίλ του στο  facebook που απεικονίζει έναν γενειοφόρο που κρατάει σπαθί, όπλο και ακόντιο είναι ενδεικτική. Ακόμα περιέχει αναρτήσεις στην αραβική γλώσσα που καλεί σε μάχη.
βίντεο από την επίθεση που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας:
http://www.dailymotion.com/video/x28ja25_new-york-un-homme-agresse-quatre-policiers-a-la-hache_news
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.