Σελίδες

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....Στοιχεία για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ.......



Ειναι οι εντιμότατοι, διαχρονικοί βαρώνοι της Ελλαδας. Οι φαμίλιες που ξεφύτρωσαν στην κατεχόμενη Ελλαδα........
Οι τύποι που μπαίνουν στον οπαδικό αθλητισμό για να δημιουργούν στρατούς άμυνας, αλλα “απεχθάνονται” την Εθνικη που ανήκει σε όλους τους Ελληνες.

Στο φως στοιχεία – «φωτιά» για δωρεά του παππού τους, ύψους 9.200.000 δολαρίων που… ξέχασαν να δηλώσουν στα εισοδήματά τους – Αναγκαία η άμεση παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα, σύμφωνα με όσα αποκαλυπτει το newsbomb.
Την ίδια στιγμή που εαν ο τίμιος Ελληνας λόγω της κατάρρευσης δεν πληρώσει ενα χιλιαρικο, παει μέσα σιδεροδέσμιος. Για να πλουτίζει ανενόχλητη η κατοχική νομενκλατούρα των σημιτηδων, των χριστοφοράκων, των τσουκάτων.
Όπου βλέπεις λοιπόν μούτρα που ξυνίζουν όταν ακούν για Ελλαδα, να ψάχνεις αμέσως τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ας θυμηθούμε τι έγραφε φίλος του Ολυμπια προ καιρού: ΔΙΩΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ “ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ”.
OLYMPIA.GR
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.