Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Συνήγορος του Καταναλωτή: … Λευτέρης Ζαγορίτης.


ZAGORITIS

Γράφει η Θάλεια Χούντα
Η Κυβέρνηση, όπως συνεχώς τονίζει, λειτουργεί με ¨νέες ιδέες¨ και τίποτα δεν θυμίζει ¨τα παλιά¨.
Τέρμα τα ρουσφέτια, τέρμα οι κομματικές επιλογές, παντού και πάντα διαφάνεια, παντού και πάντα αξιοκρατία ...

Στα πλαίσια αυτά, ο Υπουργός Ανάπτυξης – είναι αυτή που βιώνουμε – Νίκος Δένδιας την 1-9-2014 πρότεινε τον Δικηγόρο Ελευθέριο Ζαγορίτη του Γερασίμου για την θέση του Συνήγορου του Καταναλωτή, όπως και έγινε μετά από λίγες ημέρες. Έτσι απλά, έτσι αξιοκρατικά!!!
Κάθε ημέρα φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν, ότι πέρα από τα μεγάλα λόγια δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο παλαιοκομματισμός ζει και βασιλεύει και ο απλός λαός υποφέρει τα πάνδεινα, για να υπάρχουν πάντα αυτοί οι διορισμοί. Και αν δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ότι πέρα από το νόμιμο υπάρχει και το ηθικό, σε λίγο καιρό έχουμε υποχρέωση, να τους το θυμίσουμε.
dialogoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.