Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Μουσουλμάνοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στην Δανία και δεν άνοιξε ρουθούνι!


Μουσουλμάνοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στην Δανία και δεν άνοιξε ρουθούνι!

Περίπατο κάνουν οι ισλαμικές τσογλαναρίες στην Ευρώπη, φανταστείτε τι έχει να γίνει με το ΙΚΙΛ!
Πολεμικές συρράξεις διεξάγονται στους δρόμους της Δανίας, με τους μουσουλμάνους της χώρας να επιτίθενται κατά των Δανών και μερίδα σκληροτράχηλων μηχανόβιων της χώρας να αντεπιτίθεται. Οι υπόλοιποι Δανοί δεν τολμούν ούτε καν να καταγγείλουν την βία που επικρατεί υπό τον φόβο αντιποίνων από μεριάς των ισλαμιστών που έχουν ξεσαλώσει με την πανδημία του ΙΚΙΛ στην Μέση Ανατολή να γιγαντώνεται. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που στην Ευρώπη απαγορεύεται η οπλοφορία για τους Ευρωπαίους μόνο, γιατί οι τζιχαντιστές στις ευρωπαϊκές χώρες εμφανίζονται άκρως οπλισμένοι.

Αυτή την φορά στην Δανία, ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν Δανούς αστυνομικούς σε γειτονιά που αποτελεί γνωστό ισλαμικό γκέτο στην χώρα του ευρωπαϊκού βορρά. Οι δε αυτόπτες μάρτυρες, γνωρίζοντας την αδυναμία των αρχών να τους προστατέψουν, επιλέγουν την σιωπή και δεν δίνουν στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στην ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης.
Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές αρχές της χώρας υποβιβάζουν το ανησυχητικό γεγονός, χαρακτηρίζοντάς το όχι ως ένοπλη επίθεση κατά μελών των σωμάτων ασφαλείας της χώρας, αλλά ως ενόχληση!!!
Η συγκεκριμένη γειτονιά, το Vollsmose που αποτελεί μουσουλμανικό άβατο, βρίσκεται υπεράνω του νόμου, προκειμένω να μην θιχτούν οι ισλαμιστές της περιοχής που αποτελούν φόβητο ακόμα και για τις αρχές της χώρας. Αστυνομικός δήλωσε ότι περιστατικά σαν το συγκεκριμένο αποτελούν καθημερινότητα στην εν λόγω περιοχή, με επιθέσεις κατά μελών της δανέζικης αστυνομίας από τους «φιλήσυχους και κυνηγημένους» μουσουλμάνους να βρίσκονται πάντοτε στο πρόγραμμα.
Πάντως, από την μεριά της αστυνομίας, μετά την ένοπλη επίθεση, ούτε ενισχύσεις μετέβησαν στην περιοχή, ούτε έρευνες πραγματοποιήθηκαν και όλα αυτά στο όνομα του σεβασμού στην διαφορετικότητα. Η οποία πάντοτε αφορά μόνο στο ισλάμ κατά διαβολική σύμπτωση…
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.