Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; Ο αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού διεκδικεί Ήπειρο, Κέρκυρα, Μακεδονία και ο Βενιζέλος τρώει σουβλάκια;


ALBANIA FLAG

Αυτή είναι η ναζιστική σημαία που σήκωσε ο αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας μέσα στην Σερβία.
Η σημαία αυτή περιλαμβάνει Ελληνικά εδάφη κατά τα πρότυπα του “μνημονίου” που είχε αποστείλει ο Χίτλερ στον Μεταξά πριν την εισβολή“για να μας αφήσει ήσυχους”. Εδάφη που θα έπρεπε να παραδώσει η Ελλάδα οικειοθελώς στους Αλβανούς φασίστες (μαζί με την μακεδονία και μέρος της Θράκης που θα έπαιρναν Σκοπιανοί – Βούλγαροι).

Από την άλλη, κάποιοι ξέχασαν νωρίς την φωτογραφία του αλβανού SS που πυροβολούσε με Καλάσνικοφ την Ελληνική σημαία, ενώ αδιαφορούν όταν οι
ναζιστές τσάμηδες έχουν το θράσος να εμφανίζονται δημοσίως και να …διεκδικούν (!) αντί να πληρώνουν πολεμικές αποζημιώσεις για την γενοκτονία Ελλήνων και Εβραίων της Ηπείρου.
Τα ΜΜ”Ε” της αθλιότητας μιλούν αόριστα για “εθνικισμούς στο ποδόσφαιρο” αυτή την παλινόρθωση του ναζισμού στην Ευρώπη. Ακριβώς επειδή οι ίδιοι την υπέθαλψαν καθ’ υπαγόρευση της εθνικοσοσιαλιστικής γερμανίας. Η οποία αποκαθιστά έναν προς έναν τους παραδοσιακούς της συμμάχους. Από τα Βόσνια SS, τους Ουκρανούς και τους Κροάτες εως τους Κοσοβάρους σφαγείς και τους Σκοπιανούς.

Σε όλη αυτή την λαίλαπα, η Ελλάδα παγιδευμένη από ανίκανους ή φαύλους πολιτικούς στέκει απλός παρατηρητής ή ακόμα και συνεργός στην δημιουργία της νέας ναζιστικής λαίλαπας.
Το βάρος της εθνικής αντίστασης θα πέσει πάλι στις πλάτες των Ελλήνων για να δώσει το σύνθημα στους ελεύθερους λαούς της Ευρώπης. Μοναδική προυπόθεση, η ενότητα υπό την σκέπη των αξιών του Ελληνισμού: Της δικαιοσύνης, της Ελευθερίας, της προστασίας του αδύναμου απέναντι στην βουλιμία του ισχυρού. Μακριά από ιδεοληψίες και γερμανοκίνητες αηδιολογίες που πάντα στόχευαν στον διχασμό των υπόδουλων σε κάθε ράιχ.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.