Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το Ισλάμ…της ακολασίας: Αχαλίνωτες «Κοντσίτες» και παιδεραστές οργιάζουν στη Σαουδική Αραβία (βίντεο)


Το Ισλάμ…της ακολασίας: Αχαλίνωτες «Κοντσίτες» και παιδεραστές οργιάζουν στη Σαουδική Αραβία (βίντεο)

Στη Σαουδική Αραβία, η οποία θεωρείται ότι αποτελεί την «καρδιά» τουΙσλάμ και της αυθεντικής ισλαμικής διδασκαλίας, η ομοφυλοφιλία είναι αχαλίνωτη.
Η ομοφυλοφιλία συμπεριλαμβάνεται στα πολύ σοβαρά αδικήματα και τιμωρείται με θάνατο στη Σαουδική Αραβία, καθώς υποτίθεται ότι είναι αντίθετη με την ηθική που επιβάλλει η Σαρία.
Ωστόσο, οι στατιστικές αποδεικνύουν πως ο φόβος της ποινής δεν πτοεί τις ακόλαστες «Κοντσίτες» του Ισλάμ.

Σύμφωνα με μελέτη της κυβέρνησης, το 48% των φοιτητών επιδίδεται σε ομοφυλοφιλικά όργια, ενώ το 23%των παιδιών έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.
Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι βιαστές των παιδιών προέρχονται κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον:  συγγενείς (16%), αδέλφια (5%), εκπαιδευτικοί (2%) και γονείς (1%) .
Βέβαια, μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί από ιδιωτικές εταιρείες αναφέρουν ότι τουλάχιστον το 80% των γυναικών και των παιδιών στη χώρα έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, ενώ όσον αφορά στις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές το ποσοστό ξεπερνά το 75%!


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.