Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τον… «υπερπληθυσμό» παρουσιάζει σαν αιτία του επερχόμενου Γ” Παγκοσμίου Πολέμου η Δύση

ypr

Βρήκαν την αιτία του μεγάλου πολέμου που έπεται με δική τους ευθύνη οι παγκοσμιοποιητές. Το νέο ψέμα του υπερπληθυσμού, άσχετα που η γη έχει υπεραρκετότατο χώρο για όλους μας και για πολύ περισσότερους…
Σύμφωνα με μελέτη που βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία του ΟΗΕ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας-ΠΟΥ, η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού βρίσκεται δήθεν εκτός ελέγχου.

Εξαιτίας του υπερπληθυσμού, αναμεταδίδει η ρωσική εφημερίδα ‘Βιζγκλιαντ’ που επικαλείται το Βαλκανικό Περισκόπιο, είναι ενδεχόμενος ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, που ο αριθμός των θυμάτων του θα είναι ίσος με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που σκοτώθηκαν στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το δημοσίευμα επικαλείται με την σειρά του Αυστραλούς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας, οι οποίοι προβλέπουν ότι ο πληθυσμός της Γης μέχρι το τέλος του εικοστού πρώτου αιώνα, ενδέχεται να αυξηθεί σε 7-10 δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, Corey Bradshaw, η ταχεία αύξηση του πληθυσμού δεν είναι θετικό στοιχείο, διότι μπορεί να οδηγήσει σε ελλείψεις τροφίμων και επιδείνωση των κλιματικών συνθηκών του πλανήτη. Όχι που δεν θα κολλούσαν στην είδηση και την απάτη της υπερθέρμανσης…
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.