Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Σαμαροβενιζέλοι, Ανα(ν)στασιάδη, ακούει κανείς; «Τουρκία και Τ/κ έχουν επίσης δικαιώματα στη Μεσόγειο»


Σαμαροβενιζέλοι, Ανα(ν)στασιάδη, ακούει κανείς; «Τουρκία και Τ/κ έχουν επίσης δικαιώματα στη Μεσόγειο»

Και οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται, χωρίς Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νίκος Ανα(ν)στασιάδης να προβάλουν (σκόπιμα) καμιά αντίδραση…
Λάδι στη φωτιά της έντασης που επικρατεί, μετά και τις προκλήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ έρχεται να βάλει με δηλώσει του ο τ/κ ηγέτης. Όπως ανέφερε στην τουρκική εφημερίδα “Μιλλιέτ”, «στη Μεσόγειο δικαιώματα έχουν και η Τουρκία και οι Τ/κ», προσθέτοντας ότι οι Ε/κ δεν μπορούν να τα αγνοούν αυτά.
Ο Έρογλου υποστήριξε ότι δεν είναι σωστό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης να απειλεί ότι θα αποχωρήσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων λόγω μιας κατάστασης.
«Απευθύνω έκκληση στη διεθνή κοινότητα και την ΕΕ. Ας δουν επιτέλους αυτά που κάνουν οι Ε/κ. Ας σταματήσει επιτέλους η ΕΕ να κακομαθαίνει τους Ε/κ», είπε ο Τ/κ ηγέτης.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.