Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ …


141345553596641 (1)
Ο Αντιπρόεδρος του ΚΙΕΦ Οζάν Αχμέτογλου συμμετείχε στην βραδιά της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης
Σχόλιο : Πραγματικά χάνεις τα λόγια σου με την πράξη αυτών των κυρίων Μίχογλου και Τσιτηρίδη. Πάνε και νομιμοποιούν με την παρουσία τους όλους αυτούς που μέρα – νύχτα,  υποσκάπτουν την ελληνική παρουσία στη Θράκη.

Τελικά ο πρώην δήμαρχος ο Χατζηευαγγέλου δημιούργησε ¨σχολή¨ !!!
Κύριοι δήμαρχοι αντιλαμβανόμαστε το άγχος της επανεκλογής σας, αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

Φέτος η παραδοσιακή βραδιά της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης που πραγματοποιείτε λόγω του μπαϊραμιού έγινε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2014.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκ μέρους του Τούρκικου Προξενείου ο υποπρόξενος Μουράτ Έρτας, Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και Μουφτης Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καμπζά, ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο δήμαρχος Αβδήρων Γεώργιος Τσιτιρίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι ΑΜ-Θ, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, επίσης πολλοί συμπατριώτες και εκπρόσωποι των οργάνων και οργανισμών.
Στην παραδοσιακή βραδιά της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης εκ μέρους του ΚΙΕΦ παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και υπεύθυνος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου.
Στην εκδήλωση ο Οζάν Αχμέτογλου έκανε ένα
σύντομο χαιρετισμό και τόνισε τα εξής: « Αρχικά θέλω να συγχαίρω όλους όσους συνέβαλαν στην αποψινή εκδήλωση.
Οι δραστηριότητες αυτές έχουν μεγάλη σημασία όσον αφορά να εξασφαλιστεί η ενότητα μας.
Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης είναι η κοινή μας αξία, ο κοινός πλούτος της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας. Σήμερα βρισκόμαστε στην οικογενειακή βραδιά της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, η οποία είναι η πρώτη μη κυβερνητική οργάνωση της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας.
Αλλά δυστυχώς, όπως όλοι γνωρίζετε, παραλήφθηκε η επισημότητα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Παρά το γεγονός ότι έχει δικαιωθεί στων αγώνα που έδωσε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων ακόμα και σήμερα δεν έχει επισημοποιηθεί.
Η χώρα μας η Ελλάδα εξακολουθεί να μην αποδέχεται τη νομιμότητα της ένωσης.
Η υπόθεση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, είναι η πιο σημαντική υπόθεση που έχει κερδίσει η Τουρκική Μουσουλμανική Μειονότητα στη διεθνή αρένα. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ελπίζουμε ότι η Τουρκική Ένωση Ξάνθης, καθώς και οι άλλοι οργανισμοί που μοιράζονται την ίδια μοίρα με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης να επισημοποιηθούν το συντομότερο δυνατών. Εμείς ως ΚΙΕΦ καλούμε τους αρμόδιους να πάρουν θετικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Καλούμε να εφαρμόσουν της αποφάσεις της ΕΔΑΔ.
Σήμερα στην οικογενειακή βραδιά της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης συναντήσαμε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτηρίδης συμμετέχοντας στη βραδιά της Τουρκική Ένωση Ξάνθης μας έκαναν πολύ ευτυχισμένους. Εγώ τους καλωσορίζω και τους ευχαριστώ. Ας ελπίσουμε να δούμε το συντομότερο δυνατών και άλλους δημάρχους της περιοχής μας, όλους τους βουλευτές και τους περιφερειάρχες στην βραδιά της Τουρκική Ένωση Ξάνθης». Ο Οζάν Αχμέτογλου έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας στα ελληνικά και τους δυο δημάρχους.
Ιστοσελίδα του DEB  16/10/2014
Σχ : Πραγματικά χάνεις τα λόγια σου με την πράξη αυτών των κυρίων Μίχογλου και Τσιτηρίδη. Πάνε και νομιμοποιούν με την παρουσία τους όλους αυτούς που μέρα – νύχτα,  υποσκάπτουν την ελληνική παρουσία στη Θράκη.
Τελικά ο πρώην δήμαρχος ο Χατζηευαγγέλου δημιούργησε ¨σχολή¨ !!!
Κύριοι δήμαρχοι αντιλαμβανόμαστε το άγχος της επανεκλογής σας, αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.