Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μουσουλμάνοι στην Σουηδία παρακολουθούν και εκφοβίζουν αστυνομικά όργανα!

Μουσουλμάνοι στην Σουηδία παρακολουθούν και εκφοβίζουν αστυνομικά όργανα!

Γκέτο των ισλαμιστών πολλές πόλεις της χώρας με την συνενοχή της σουηδικής κυβέρνησης!
Με περισσότερους απο 100.000 μουσουλμάνων να καταφθάνουν στην Σουηδία ετησίως, η ευρωπαϊκή χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αλλαγή που δεν περιορίζεται μόνο στα δημογραφικά, αλλά κυρίως στην μεταστροφή της προς τα μουσουλμανικά ήθη και παραδόσεις.

Σύμφωνα με νέα έκθεση του Εθνικού Αστυνομικού Συμβουλίου της χώρας ο αριθμός των εγκληματικών δικτύων αυξάνεται επικίνδυνα, με 55 περιοχές σε 22 πόλεις της Σουδίας να αποτελούν άνδρο παραβατικότητας που λειτουργούν υπό ένα εντελώς διαφορετικό καθεστώς από εκείνο του σουηδικού κράτους. Πρόκειται για περιοχές όπου οι μουσουλμανικές συμμορίες ορίζουν τους κανόνες των πόλεων, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων τους είναι μουσουλμάνοι μετανάστες. Τα νότια προάστια της Στοκχόλμης, όπου θεωρούνται ισλαμικό γκέτο, αποτελούν άβατο ακόμα και για τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, με την δράση μουσουλμανικών εγκληματικών ομάδων να επηρρεάζει και την ζωή των κατοίκων στις γύρω μη-μουσουλμανικές περιοχές.
«Οι συμμορίες προσπαθούν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν αστυνομικούς, ακολουθώντας τους από και προς τον δρόμο για την δουλειά τους, επιδιώκοντας να τους εκφοβίσουν», είχε αναφέρει προ ημερών ραδιοφωνικός σταθμός της Σουηδίας.
Εκτός από τις καθημερινές ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ των μουσουλμανικών συμμοριών, το εμπόριο ναρκωτικών και οι εκβιασμοί αποτελούν σημαντικά κρούματα βίας που εκτυλίσσονται στους δημόσιους χώρους της προοδευτικής Σουηδίας με την κυβέρνηση της χώρας να αδιαφορεί χρησιμοποιώντας την ισλαμική παρακμή για την ενίσχυση του εκλογικού της σώματος.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.