Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Οι gay bullies σε θέλουν στην φυλακή (ή και ακόμα χειρότερα)



Του Austin Ruse* (Crisis magazine) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας ανόητος τύπος που ονομάζεται Adam Weinstein που γράφει για μια ανόητη ιστοσελίδα που ονομάζεται Gawker ζήτησε τηνφυλάκιση εκείνων που αρνούνται την υπερθέρμανση του πλανήτη. Κατά τον Weinstein όσοι διαφωνούν μαζί του σε κάποιο επιστημονικό και πολιτικό σημείο έχουν «εγκληματική αμέλεια» και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο με πρόστιμα, αλλά ακόμα και με φυλακή.


Αν και ανόητος, δεν είναι ο μόνος.
Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο ο σειριακός μοιχός Robert Kennedy Jr, ο οποίος μπορεί να έχει οδηγήσει τη δεύτερη γυναίκα του στην αυτοκτονία - και ο οποίος παρακολούθησε επίσης την πορεία στη Νέα Υόρκη για την κλιματική αλλαγή – έκανε επίσης έκκληση για φυλάκιση εκείνων που διαφωνούν μαζί του.
Σε μια συνέντευξή του δήλωσε ότι οι χώρες που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι «προδοτικές» και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο. Πριν από λίγα χρόνια ένα σημείωμα είχε στηθεί στην αριστερή ιστοσελίδα καθορισμού ατζέντας Talking Points Memo, μέχρι που κατέβηκε – που έλεγε ότι εκείνοι που διαφωνούν με την υπερθέρμανση του πλανήτη θα πρέπει να εκτελεστούν!
Τις τελευταίες ημέρες, ο Ομπάμα είπε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα από τα κορυφαία θέματα εθνικής ασφάλειάς μας, ακόμη πιο πιεστικό από τον ισλαμικό ριζοσπαστισμό. Άλλωστε, η κλιματική αλλαγή επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ οι φανατικοί ισλαμιστές απλά αποκεφαλίζουν μερικούς ταλαίπωρους Χριστιανούς.
Η κλιματική αλλαγή και η πρόσκληση για εισαγγελική τιμωρία για κάθε διαφωνία είναι μια ματιά στη σύγχρονη φιλελεύθερη φαντασία αλλά δεν είναι η μόνη περιοχή όπου η σύγχρονη αριστερά δεν θέλει μόνο να εκφοβίσει τους αντιπάλους, αλλά να τους τιμωρήσει. Σε αυτό βήμα της χήνας – μαζί τους είναι η αριστερή LGBT. Μια νέα έκθεση από την Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRC) δείχνει την ίδια τρομακτική γεύση από τα όλο και πιο επικίνδυνα bullyboys της σκληρής αριστεράς.
Η έκθεση ονομάζεται «Η εξαγωγή του Μίσους» (The Export ofHate) και επιτίθεται σε πολλούς φίλους και συναδέλφους μου.
Είναι σίγουρα μια τρομακτική έκθεση. Έτσι φαίνεται και έτσι διαβάζεται. "Υπάρχει ένα δίκτυο Αμερικανών εξτρεμιστών οι οποίοι εργάζονται ακούραστα για να υποσκάψουν τους LGBT ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με κάθε τρόπο"..

Η έκθεση αναφέρει ότι το "φαύλο σήμα της μισαλλοδοξίας σήμερα βρίσκει μικρή απήχηση στις Ηνωμένες Πολιτείες" και έτσι έχουν ρίξει τα κακά τους μάτια στο εξωτερικό, όπου η κοινή γνώμη εναντίον της ομοφυλοφιλική ατζέντα είναι ευρέως διαδεδομένη.
Η έκθεση διαθέτει τρομακτικά mug-shot κούπα σκίτσα των «εχθρών» - όσο πιο τρομακτικά τόσο το καλύτερο, ώστε να τρομάξει κάθε LGBT χορηγό από εδώ μέχρι το Τιμπουκτού.
Έχετε ποτέ ακούσει για Scott Lively; Μάλλον, όχι. Είναι επικεφαλής μιας μικροσκοπικής ομάδας με ετήσιο προϋπολογισμό κάτω από $ 100.000, αλλά είναι το μαύρο πρόβατο των bullyboys. Του πιστώνουν την άσκηση των νέων "δρακόντειων" νόμων στη Ρωσία κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στα σχολεία. Του πιστώνουν τους νέους αντι-ΛΟΑΤ νόμους στην Αφρική.
Σύμφωνα με την έκθεση, το μεγάλο «έγκλημα» του Lively είναι το γεγονός ότι υποδηλώνει ότι μαίνεται μια παγκόσμια μάχη μεταξύ "Χριστιανών και ομοφυλόφιλων." Τι θα λέγατε ένα μαθαίνατε ότι η νέα έκθεση της HRC αφορά την εν λόγω μάχη, αλλά… από την gay πλευρά; Για τον Lively, όμως, το να λέει ότι υπάρχει μια τέτοια μάχη είναι ένα έγκλημα.
Η έκθεση στοχοποιεί τον Peter LaBarbera, υπεύθυνο της ομάδας ‘Americans for Truth about Homosexuality’ (Αμερικανοί για την Αλήθεια σχετικά με την Ομοφυλοφιλία). Το έγκλημα του LaBarbera είναι ότι λέει ότι τα παιδιά είναι καλύτερα να μεγαλώνουν με ένα μόνο γονέα παρά με ένα γκέι ζευγάρι. Τον κατηγορούν ότι εξάγει αυτό το «μίσος» στην Τζαμάικα, και δεν θα το πιστέψετε, ακόμα και στον Καναδά. Στην πραγματικότητα, τον LaBarbera σταμάτησαν στα σύνορα του Καναδά πριν από μερικούς μήνες και δεν του επέτρεψαν την είσοδο (!), λόγω των πολιτικών του απόψεων για την ομοφυλοφιλία.
Και έπειτα υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Paul Cameron του ‘Family Research Institute’, που τόλμησε να πει πριν χρόνια ότι οι ομοφυλόφιλοι πεθαίνουν νωρίτερα από τους άλλους, ηr SharonSlate του ‘Family Watch International’, που το «έγκλημά» της είναι ότι αρνείται ότι υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα που λέγεται «σεξουαλικά δικαιώματα». Το εξωφρενικό είναι ότι πράγματι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Έχει συζητηθεί για χρόνια στο πλαίσιο του ΟΗΕ και επανειλημμένα έχει απορριφθεί! Όμως, στην περίπτωση αυτή, το να συμφωνείς με τον ΟΗΕ ισοδυναμεί με έγκλημα!

Άλλος «εγκληματίας» στη λίστα είναι ο Brian Brown του ‘National Organization for Marriage’ που τόλμησε να πει ότι ο γάμος μεταξύ άνδρα - γυναίκας είναι ένας βασικός πυλώνας της κοινωνίας.
Η εκπληκτικά πλούσια, ισχυρή και πολιτικά συνδεδεμένη ομάδα του HRC έβαλε ακόμη  μέχρι και κάποια σούπερ-τρομακτικά βίντεο που δείχνουν πόσο σούπερ-τρομακτικοί είναι οι πολιτικοί τους αντίπαλοι. Είναι γυρισμένα σε μαύρο και άσπρο με super-τρομακτική μουσική και super-τρομακτικό μοντάζ που σας κάνει να πιστεύετε ότι τραβήχτηκαν κρυφά. Εκεί ακούγεται η φρικιαστική φωνή της Sharon Slater να λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "σεξουαλικά δικαιώματα."
Ο Scott Lively πιστεύει ότι είναι στόχος δολοφόνων. Υπερβολή; Δύο χρόνια πριν, ένας ομοφυλόφιλος ακτιβιστής φορτωμένος με ένα σακίδιο με σάντουιτς Chick-Fil-A και ένα πιστόλι με σφαίρες συνελλήφθη ενώ πήγαινε στα γραφεία του Family ResearchCouncil στην Ουάσιγκτον, με πρόθεσή να σκοτώσει όσο το δυνατό περισσότερους εργαζόμενους (εκεί εργάζεται και η σύζυγός μου). Στη δίκη είπε ότι την ιδέα για να  δολοφονήσειτου την έδωσε μια έκθεση από το αριστερό ‘Southern Poverty Law Center’ που ανέφερε το ‘Family Research Council’ ως«ομάδα μίσους» ακριβώς όπως οι σκίνχεντς και οι Ναζί.
Ήδη από τότε που κυκλοφόρησε η έκθεση της HRC, ο Lively έχει λάβει αρκετές απειλές κατά της ζωής του. Ένας άντρας είπε ότι θέλει να σχίσει το λαιμό του και ένας άλλος θέλει να τον βιάσουν στη φυλακή και στη συνέχεια να τον σκοτώσουν.

Εδώ ξεκάθαρα έχουμε την ποινικοποίηση των πολιτικών διαφορών. Και το χειρότερο από αυτό, μια πρόσκληση για συνεχή αστυνόμευση. Ο Peter Wolfgang, ο οποίος διευθύνει το Family Institute of Connecticut, έχει δεχτεί επανειλημμένα απειλές για δολοφονία από έναν γκέι ακτιβιστή ο οποίος αργότερα καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Ο Wolfgang δέχεται απειλές θανάτου όλη την ώρα.
Όλοι αυτοί παρουσιάζονται ως «μπαμπούλες» που δημιούργησε η σεξουαλική αριστερά για να εκφοβίσει την αντιπολίτευσης και να τρομάξει τους δωρητές που δίνουν τα δολάριά τους. Αυτό είναι όλο.
Ποιος υποστηρίζει το κλείσιμο των Καθολική υπηρεσιών υιοθεσίας επειδή αρνούνται να παραβιάσουν τη διδασκαλία της Εκκλησίας; Μόνο τα bullyboys. Ποιος υποστηρίζει τη δίωξη μικρών επιχειρηματιών που ασκούν το δικό τους δικαίωμα στην ελευθερία συνείδησης και δεν δέχονται να συνεργήσουν στις τελετές «γάμου» των ατόμων του ιδίου φύλου; Μόνο τα bullyboys.
Ίσως οι άνθρωποι καταλάβουν τελικά ότι τα bullyboys δεν κατάφεραν να πείσουν τους ψηφοφόρους και τους καταναλωτές με τη δύναμη των επιχειρημάτων τους και έπρεπε να προσφύγουν στη βία μέσω δικαστηρίων. Είναι σαν τα παιδάκια που καλούν τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα αγόρια για να τα βάλουν με αυτούς που τσακώνονται. Τελευταία, η HRC ζήτησε από τον Big Daddy Μπαράκ να ασκήσει δίωξη κατά του World Congress of Familiesεπειδή παρακολούθησε ένα συνέδριο για την οικογένεια στη Ρωσία.
Κάτι πονηρό εξαπλώνεται στην Αμερική στην άλλοτε «γη της ελευθερίας» και αυτό δεν είναι απλώς μια διαφωνία όσον αφορά την πολιτική. Ας έρθουν σε δημόσιο διάλογο εδώ και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά δεν θέλουν διάλογο. Θέλουν οι αντίπαλοί τους να σιγήσουν, να φυλακιστούν και, ακόμη χειρότερα.
Χρειάζεται κάθε ένας μας να γνωρίσει τις τακτικές bullyboy και ότι οι Χριστιανοί είναι ο στόχος τους. Και αφού το γνωρίσει, αν στρωθεί στην δουλειά.
* Ο Austin Ruse είναι Αμερικάνος καθολικός στο θρήσκευμα και πρόεδρος της ΜΚΟ C-FAM (Catholic Family & Human RightsInstitute), η οποία είναι αφιερωμένη στην αποκατάσταση της ορθής κατανόησης του διεθνούς δικαίου, στην προστασία της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και εστιάζεται στο διεθνές δίκαιο και την πολιτική.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.