Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Η “κοσμική” φιλοαμερικανική αντιπολίτευση της Συριας ορκίζεται μαζί με την ISIS να κάψουν Χριστιανούς και οτι άλλο κάτσει

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Σε πρόχειρη μετάφραση:

Ο Θεός καίει την καρδιά του κάθε εχθρό του ισλαμικού κράτους πάνω από την καύση του για να δείτε αυτά τα τμήματα της ύμνο στην μεγάλη πολιτεία του Ισλάμ.
(Jammeh, Εβραίοι και Sroria Χριστιανοί σεΐχηδες άρρωστος ανεπίσημες και σιίτες, κοσμικούς και τους άθεους και τους λάτρεις του Ριάλ και το δολάριο όλα Alkrzayat) για κάθε ένα από αυτά τα λέω Ζητώ Παντοδύναμο Θεό Jabbar που πνέει στις καρδιές αγωνία σε κάθε θρίαμβο του κράτους του Ισλάμ, και δηλητήριο και μάστιγα για την Ιζ κατάσταση του Ισλάμ. Δεν λέω παρατεταμένη, αλλά λέω αγαπητέ και Μανσούρας, αν θέλει ο Θεός.
Abu Maaz πολεμιστής.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.