Σελίδες

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

O Πούτιν κατηγόρησε τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πως σιωπαίνουν μπροστά στις σχετικές παραβιάσεις στην Ουκρανία.


demasque

O Πούτιν κατηγόρησε τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πως σιωπαίνουν μπροστά στις σχετικές παραβιάσεις στην Ουκρανία.

  ««Πολλοί υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφήνουν να περάσουν υποκριτικά κάτω από τη σιωπή τα εγκλήματα που διαπράττονται κατά του άμαχου πληθυσμού στη νότιο-ανατολική Ουκρανία»»,δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας,Βλαντιμίρ Πούτιν.
  Σύμφωνα με τον Πούτιν, τα γεγονότα στην Ουκρανία φανέρωσαν μία παγκόσμια κρίση του διεθνούς δικαίου,των  βασικών κανόνων της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Σύμβασης για την Πρόληψη της Γενοκτονίας.
Ο Ρώσος Πρόεδρος υπενθύμισε ότι ο ουκρανικός λαός έχει υποστεί σκληρά βασανιστήρια.Πως έχει υποστεί επίσης μία τιμωρία που ταπεινώνει την αξιοπρέπειά του, καθώς και διακρίσεις αλλά και άδικες αποφάσεις.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.