Σελίδες

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ:O ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ntropi

Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ  σύγκρινε το ”ισλαμικό κράτος” με την πολιτική της Ρωσίας.

Είναι προκλητικά και πρωτοφανή τα όσα δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ,όσο αφορά την πολιτική της Ρωσίας.Χρησιμοποίησε ένα άκρως προσβλητικό και άτοπο επιχείρημα κατά της πολιτικής του Πούτιν,εφόσον την σύγκρινε με το ”ισλαμικό κράτος”.Μιλάμε για ένα παραλήρημα μίσους εναντίον της Ρωσίας.Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ”Alexander Vershbow” συνέκρινε τις ενέργειες της τρομοκρατικής-ισλαμικής ομάδας του ”ισλαμικού κράτους” με την πολιτική της Ρωσίας.
  Σύμφωνα με τον ”Vershbow”,««ο νεο-σοβιετικός  ρεβιζιονισμός του Πούτιν και η τρομοκρατία του ”ισλαμικού κράτους” έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αλλά μοιράζονται παρόμοιες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων τον εκφοβισμό και τη βία, για να επιτευχθεί ένας παρόμοιος στόχος»».
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.