Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μπράβο στην Σερβία: Να επέμβει η UEFA και η ΕΕ στην προσχεδιασμένη προβοκάτσια των Αλβανών



serbΣερβία: Να επέμβει η UEFA και η ΕΕ στην προσχεδιασμένη προβοκάτσια των Αλβανών
Θα ανεχτούν οι… «δημοκράτες» Δυτικοευρωπαίοι τον  αλβανικό υπερεθνικισμό;;;;
Μεγάλες πολιτικές προεκτάσεις έχουν τα όσα συνέβησαν χθες στο παιχνίδι της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Πολλοί πολιτικοί της Σερβίας, ανάμεσά τους οι υπουργοί εξωτερικών και αθλητισμού της χώρας επιτέθηκαν κατά της Αλβανίας για το περιστατικό με τη σημαία στη χθεσινή αναμέτρηση κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια.
«Για εμένα η κύρια ερώτηση είναι το πώς θα αντιδράσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και η UEFA σε αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού εξωτερικών της χώρας, Ίβιτσα Ντάσιτς.
Μάλιστα, ο Ντάσιτς δεν έμεινε εκεί αλλά εξέφρασε την άποψη ότι το ζήτημα αυτό είναι αρκετά σημαντικό και πρέπει να συζητηθεί από το συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!
«Είδαμε μια σημαία με εδάφη από τη Σερβία και όχι μόνο σε αυτή. Πρόκειται για μια ενέργεια –ξεκάθαρα- προσχεδιασμένη και η οποία προβληματίζει πολύ περισσότερο το γεγονός ότι πίσω από αυτή βρίσκεται και ο αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας ο οποίος βρισκόταν εδώ ως καλεσμένος. Όλα αυτά δίνουν μεγάλη πολιτική διάσταση στο ζήτημα. Είναι ξεκάθαρα μια προσχεδιασμένη πρόκληση», ανέφερε.
Ο Ντάσιτς επεσήμανε ότι η Σερβία δεν φέρει καμία ευθύνη στο περιστατικό αυτό όπως και στη διακοπή του αγώνα.
«Εμείς προσφέραμε καλή φιλοξενία», τόνισε ο υπουργός αθλητισμού, Ντράγκομιρ Αντζέλκοβιτς και συνέχισε:
«Δεν υπήρξε ένα υβριστικό σύνθημα από την πλευρά μας. Ακόμη και μετά από αυτές τις καθαρά εξτρεμιστικές ενέργειες οι οπαδοί μας είχαν τη λογική να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα», τόνισε.
pygmi.gr


Μπράβο στην Σερβία!
serbia_al
Οι Σέρβοι δεν κατάλαβαν τίποτα και συνέλαβαν στην εξέδρα των επισήμων τον αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού, Όλσι Ράμα, που ευθύνεται για την άνευ όρων προβοκάτσια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας Αλβανίας, καθότι πάνω του βρέθηκε το τηλεχειριστήριο.

Ένα drone, πιθανόν δωράκι από τους παγκοσμιοποιητές, πέταξε στον χώρο του γηπέδου με μία σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» με εδάφη και από την Ελλάδα. Όταν μάλιστα ο Σέρβος επιθετικός Μήτροβιτς έπιασε την προβοκατόρικη σημαία για να την κατεβάσει, οι Αλβανοί παίκτες ενοχλήθηκαν, γιατί σε αυτό πιστεύουν, αυτό διδάσκονται στα σχολεία τους: Σε μια μεγάλη Αλβανία με εδάφη κλεμμένα, ώστε να προστεθούν στα ήδη κατεχόμενα (βλ. Β. Ήπειρος).
Η Σερβία όμως δεν είναι Ελλάδα και, αφού συνέλαβε τον υπαίτιο, φέρνει τώρα UEFA και ΕΕ προ των ευθυνών τους. Με τρόπο καθόλα νόμιμο. Μπράβο στις σερβικές Αρχές!
Όσο για την «Μεγάλη Αλβανία» θα μείνει στα χαρτιά, γιατί απλά η παγκόσμια διαπλοκή έχει παραμυθιάσει τους Αλβανούς για να τους χρησιμοποιήσει σε σχέση με τους γνωστούς πλέον ευρύτερους σχεδιασμούς στα Βαλκάνια.
Περιμένουμε τώρα να δούμε πως θα αντιδράσουν οι «δημοκρατικές» Βρυξέλλες στην προμελετημένη υπερεθνικιστική προβοκάτσια!
ΠΥΓΜΗ.gr
megal
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.