Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Σέρβος Βουλευτής: Η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν κοινό εχθρό: την Αλβανία
Το αλβανικό δημοσίευμα: Σέρβος βουλευτής: Η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν εχθρό: την Αλβανία
Νοέμβριος 3, 2014.
«Το περιστατικό του Βελιγραδίου, έδειξε για άλλη μια φορά το μέγεθος της αλβανοφοβίας στην περιοχή. Σέρβος βουλευτής το προχώρησε πιο πολύ, έτσι που, δήλωσε ότι η Σερβία και η Ελλάδα έχουν έναν κοινό εχθρό που είναι η Αλβανία», γράφει η αλβανική εφημερίδα Λάιμ.

Ο βουλευτής από το Κόμμα της Ενωμένης Σερβίας, Ντράγκαν Μάρκοβιτς, κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Γιαγκόντινα, στην οποία συμμετείχαν Έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί δήλωσε: 
«Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχουμε μόνο απειλές. Δεν θέλω να πάω πίσω στα χρόνια, αλλά απλά θέλω να σας υπενθυμίσω το τελευταίο συμβάν στον αγώνα ποδοσφαίρου Σερβία-Αλβανία, όπου οι Αλβανοί ανάρτησαν τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας», δήλωσε ο Σέρβος βουλευτής, γνωστός και ως "Palma", σημειώνει το δημοσίευμα.
«Πιστεύουν ότι εδάφη τους βρίσκονται υπό κατοχή, από την Ελλάδα, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία. Είμαστε, πράγματι, απογοητευμένοι που η Ευρώπη δεν ανταποκρίνεται. Αν το ίδιο πράγμα συνέβαινε στην Ισπανία ή την Ιταλία, θα θεωρούνταν τρομοκρατική πράξη. Αλλά, με ότι συνέβη με τη Σερβία το αποκάλεσαν ΄πρόκληση’. 
Καλούμε τις ΗΠΑ να ανοίξουν τα μάτια τους και να το καθορίσουν ως τρομοκρατία, αυτό που συνέβη στη Σερβία», κατέληξε ο βουλευτής, σύμφωνα με την Λάιμ.
 Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.