Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τον τάπωσε στην καρέκλα του, η μικρή μαθήτρια… Χούντα έχουμε, κύριε Πρετεντέρη…


Τον τάπωσε στην καρέκλα του, η μικρή μαθήτρια… Χούντα έχουμε, κύριε Πρετεντέρη…
Μόλις άκουσε τη λέξη «χούντα» από την Ιωάννα, την φιλοξενούμενη στην εκμπομπή (Ανατροπή) του, μαθήτρια της Β” Λυκείου, τσίμπησε ο Γιάννης Πρετεντέρης.
«Χούντα, είναι μεγάλη κουβέντα. Εγω ήμουν στο σχολείο μαθητής, επί χούντας και… σε διαβεβαιώ, πως, ήταν πολύ μαύρη η κατάσταση», της είπε.
Η μικρή συνέχισε ακάθεκτη: Ετσι ακριβώς είναι και σήμερα κυριε Πρετεντέρη. Είμαστε φιμωμένοι. Μας φέρνουν τα ΜΑΤ και τον εισαγγελέα. Δεν μπορούμε να πούμε τα αιτήματα μας. Τι διαφορά εχει?
Ο Πρετεντέρης, αμήχανα, στριφογύριζε μαζί με την περιστρεφόμενη καρέκλα του…
hellasforce.com

2 σχόλια:

  1. Ο Πρετεντερησ και ο κάθε πρετεντερησ το μόνο που έχουν μαθοί στη ζωή τούς είναι ισορρόπησα να περπατάνε όρθιοι μην πέσουν και σπάσουν το κεφαλή τούς για ζόμπι μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να πει ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.. αφού κάποιοι δημοσιογράφοι τα παίρνουν.....σε άλλο ασφαλιστικό ταμείο.πχ.....κελαηδάνε ...όσα τους λέει η κυβέρνηση...ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.